Karleuša ponovo uhvaćena na delu: Jelena laže da ne nosi kožu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša proteklih nekoliko godina propagira veganski način ishrane i života, te je više puta javno govorila o tome kako više ne nosi krzno, kožu i ostale materijale koji se dobijaju od životinja. Ipak, JK je ponovo uspela da demantuje sebe kada se nedavno pojavila na snimanju sa kožnom luj viton torbom.

RepublikaFoto: e-stock/blank
Jelena Karleuša

Naime, Jelena je pred Novu godinu u emisiji "Zvezde Granda" imala oštru debatu sa Sašom Popovićem o kožnim proizvodima i hrani životinjskog porekla, te je ponosno istakla da ona više ne nosi kožne torbe i da je sve htela da ih spali kada je postala vegan.

- Ne želim da gledam ubijene životinje, njuškice, nogice iz lonaca, hoću da mi platiš vegansku hranu - rekla je Karleuša Popoviću, a on ju je pitao: "Kaži mi, Jelena, koje tašne nosiš?"

 JK: Ja sam htela sve tašne da spalim, da dokažem da mi ta "Luj Vitonova" koža ništa ne znači

- Evo, ovo je, na primer, od platna predivna tašna - odgovorila je JK.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

- Je l' nosiš kožne tašne luj viton, ermes od ubijenih životinja - pitao je Saša, a ona je obrazložila:

- Ja imam i bunde i tašne, nekad sam jela meso, ali pošto mi nismo životinje, na višem smo intelektualnom stupnju od životinja, mi moramo da se prilagođavamo evoluciji, pa smo neko ko se sa saznanjima i inteligencijom menja. Ja sam počela da kupujem dizajnere koji isključivo koriste eko-krzno, eko-kožu i prestala sam da jedem meso.

- Možeš ove tašne meni onda da pokloniš ako ti ne trebaju - našalio se Popović.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Jelena Karleuša

- Ja sam htela sve tašne da spalim, ali... - pevačica nije dovršila rečenicu, a Saša ju je prekinuo sa predlogom:

- Onda možeš gospođi Novki iz publike da pokloniš tašnu.

- Gospođi Novki ću ja da donesem sutra i poklonim jednu luj viton tašnu. Da pokažem da mi ta "Luj Vitonova koža ništa ne znači - zaključila je JK i pobrala pohvale iz publike.

Međutim, svega nekoliko nedelja kasnije, Jelena se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila sa brendiranom torbom i to ni manje ni više nego luj viton kožnim modnim aksesoarom. Da li je gospođi iz publike poklonila jednu dizajnersku torbu, nije poznato, ali činjenica je da se brendiranih kožnih torbi još nije odrekla zarad zaštite prava životinja.

Lagala i da ne jede meso

Karleušu je već nekoliko puta javnost osudila zbog toga što se ispostavilo da ne govori istinu kada je njen način života u pitanju. Iako tvrdi da jede samo voće, povrće i žitarice, Jelena je sama 2017. objavila na Instagramu fotografiju koja dokazuje suprotno. Na porodičnoj večeri sa suprugom Duškom i ćerkama pevačica je u svom tanjiru imala gambore. Tada je u svoju odbranu rekla da ipak nije još sve izbacila, ali da ide ka tome.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Bosanac: Ne verujem da je vegan

Karleušin kolega iz žirija "Zvezda Granda" Dragan Stojković Bosanac i ranije je posumnjao da pevačica krišom jede meso, pa je tokom jedne emisije ranije izjavio:

- Ne verujem joj da ne jede meso zbog njene kilaže. Mislim da bi mogla malo da smrša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlado

14.02.2020 16:11

Jelena stalno laže i iritira narod i estradu.