(FOTO) Pred svima razmenjivali nežnost: Rasta smuvao "Zvezdu Granda"!

Autor: Alo

Zabava

12.02.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurič Rasta, kako se saznaje, više nije sam. Čim je čuo da je njegova bivša žena Ana Nikolić navodno smuvala dečka koji joj je menjao bravu na vratima, reper je odučio da pronađe devojku.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stefan Đurić Rasta

- Da je slab na pevačice, svedoči činjenica da je već neko vreme u vezi sa mladom, atraktivnom "Zvezdom Granda" Lenom Čolak, ali njihov odnos kriju od javnosti, kako njeni roditelji ne bi saznali sa kim je njihova ćerka u vezi. Lena nije imala lepo mišljenje o Rasti u početku, ali to su sve bile predrasude. Mislila je za njega da je nabeđeni reper koji se hvali skupom garderobom i lagodnim životom. Izluđivao ju je što ima obezbeđenje koje ga svuda prati i mislila je da je on još jedna u nizu umišljenih zvezda - kaže izvor koji je dobro upućen u ovu vezu.

- Kada je Lena postala deo tima produkcijske kuće čiji je Rasta već bio član, njeno mišljenje o reperu se promenilo. Sticajem okolnosti, njihovi susreti postali su učestalni, kao i zajednički nastupi, na kojima su se bolje upoznali. Prvo su se među njima javile simpatije, a kasnije i emocije - ispričao je izvor i dodao da su nedavno zajedno bili na jednoj privatnoj proslavi u Cirihu, gde se nisu skrivali već su pred svima razmenjivali nežnosti.

- Lenini roditelji sigurno ne bi podržali vezu sa Rastom, jer je razvreden i ima dete, a i zbog loše reputacije koja ga u medijima prati. S druge strane, Rasta ni sa Anom Nikolić nije želeo da se eksponira, a sad želi još manje, budući da ima ćerkicu - završio je izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Lena Čolak

Dok Đurić nije bio dostupan za komentar povodom ovih saznanja, mlada pevačica bila je i više nego zbunjena.

- Nemam komentar - rekla je s osmehom ona, a kada joj je rečeno o kakvim saznanjima je reč i da ima potvrda o njihovom zajedničkom putovanju i nastupu, rekla je kroz smeh:

- Ima tu nekih poklapanja, ali ja zaista ne želim da da komentarišem svoj privatni život i uopšte ništa na tu temu - rekla je mlada pevačica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading