Bekvalčeva napustila kuću zbog koncerta: Nećete verovati gde pevačica živi ovih dana!

Autor: Zorica RADULOVIĆ

Zabava

12.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac iselila se iz porodičnog stana u Novom Sadu i ponovo se vratila u Beograd.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Nataša Bekvalac

Naime, pop zvezda je bila prinuđena da napusti stan u koji se nedavno uselila i prinudno vrati u prestonicu zbog svakodnevnih proba koje ima uoči koncerta "SOS za ljubav" 14. februara u Štark areni.

Kako upućeni tvrde, Nataša se na ovaj korak jako teško odlučila zbog razdvojenosti od ćerki.

- U početku Nataša nije htela da čuje da se preseli opet u Beograd. Putovala je svakodnevno tamo vamo, nekada i po dva puta dnevno. Međutim, ti napori su se odrazili na organizam. Počela je da pada u nesvest, oseća malaksalost i tako nije mogla da vozi, bilo je veoma rizično. Njena sestra i menadžerka Tanja je preuzela na sebe odgovornost i sama ugovorila dve nedelje zakupa hotela i samo joj rekla: "Od sutra si u Beogradu." Pevačica je već sedam dana u karantinu i to joj teško pada - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nataša Bekvalac

- Bekvalčeva je spakovala samo najosnovnije i bukvalno je pod tenzijom došla u Beograd. Nju brine to što je starija ćerka Hana u pubertetu i potrebna joj je svakog dana. Zato ona ne silazi sa telefona. Svakodnevno je sa starijom, ali i mlađom ćerkom Katjom na video-pozivu. Stalno im govori da će biti najbolja zbog njih dve i da želi da uradi sve da one budu ponosne na nju.

Kako dalje saznajemo, Nataša svaki slobodan trenutak koristi da skokne do Novog Sada, a ponekad čak i obmane celu ekipu da je hitno nešto iskrslo kako bi bar nakratko došla kući i uverila se da je sve uredu.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo Bekvalčevu, ali se do zaključenja broja nije javljala na telefon, dok nam je njen PR tim potvrdio saznanja.

- Tačno je da je Nataša sada u hotelu. Rastrzana je na sto strana, i oko dece i oko koncerta. Želi da sve bude kako treba i da niko ne ispašta.

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac održaće prvi solistički koncert u Areni za Dan zaljubljenih, što će biti kruna njene karijere.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Hana u trendingu

Prvi intervju njene mezimice i starije ćerke Hane, koju je rodila u braku sa Danilom Ikodinovićem, ušao je među najgledanije video-klipove na popularnoj platformi Jutjub. Naime, razgovor koji je sa Hanom obavio Ognjen Amidžić danima se prepričava na društvenim mrežama, pogotovo deo u kojem ona prepričava kako je Nataša uhodi i hakuje joj profile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading