(FOTO) Zar i ona? Zgranućete se: Posle Darka i OVA pevačica želi da smanji želudac!

Autor:

Zabava

11.02.2020

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš poput brojnih svetskih zvezda, i naše javne ličnosti počele su da pribegavaju brzoj metodi skidanja kilograma. U pitanju je operacija smanjenja želuca nakon koje se za kratak vremenski period brzo skida višak kilograma. Ana Nikolić nakon trudnoće nabacila je višak kilograma, a nakon ove operacije skinula je neverovatnih 45 kilograma. I njen kolega Darko Lazić imao je isti zahvat i za samo deset dana skinuo 15 kilograma.

RepublikaFoto: G. DOLJANČEVIĆ
Darko Lazić

Indira Aradinović Indi poželela je da se steše i to baš kao i njene kolege za kratak vremenski period. Iako je publika zavolela nju i njene obline po kojima je, može se reći, prepoznatljiva, Indi se nosi mišlju da operiše želudac.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Indi

- Hit imamo, još samo da sredimo liniju kao sa početka karijere. Neki misle da treba da operišem želudac,a neki ne. Nadam se da posledice nisu opasne po zdravlje? Da čujem vaša misljenja o tome??? P.S .I ako je odgovor NE, obrazložiti zašto? - podelila je Indi svoju dilemu sa pratiocima na Instagramu.

Da li će se Indi usuditi na ovako drastičan korak i tako promeniti svoj izgled, ili će ipak pokušati da smrša na neki drugi način, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading