Proklinju im nerođeno dete: Trudna Nadežda i Toma preživljavaju GOLGOTU nakon OVOG postupka!

Autor:

Zabava

10.02.2020

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Toma Panić čeka bebu sa pevačicom Nadeždom Biljić, takođe bivšom zadrugarkom. Naime, Toma je veoma uzbuđen zbog prinova, pa je iz tih razloga rešio da se maksimalno posveti ovoj ulozi. Oni koji prate Tomu na Instagramu, znaju i da Toma ima psa Longa sa kojim voli da se druži i kojem je pružio dom, ali je ipak rešio da zbog bebe koja je na putu ovog psa proda.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda i Toma

On je na svom Instagram nalogu objavio oglas.

- Longo traži novog gazdu! Zamolio bih da se jave samo ozbiljni kupci, jer Longo je ozbiljan pas. Star je 5 meseci i pogodan je za putovanja, ko voli da putuje. Nisam u mogućnosti da čuvam psa, jer je prevelika obaveza s obzirom da cu uskoro postati roditelj. Baš iz tog razloga, veoma teškog srca, moram da ostanem bez psa. Inače je hiperaktivan i voli decu, takođe je jako umiljat i nežan - napisao je Toma.

 Kada je ovo objavio Toma nije ni sanjao šta će mu se dogoditi i da će zbog ovoga doživeti kako osudu fanova, tako i napade koji prevazilaze svaku granicu. 

- Samo neka kritikuju. Ne znam da li je gore što ja prodajem psa ili što mi kunu nerođeno dete. To je sve što imam da kažem na ovu temu - rekao je Panić, očigledno prinuđen da se oprosti od vernog prijatelja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading