(FOTO) MOĆNO! O ovome svi bruje: Marija Šerifović se uvukla u suknju, istakla sve što treba!

Autor:

Zabava

09.02.2020

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je poznata kao pevačica koja nikada ne podređuje udobnost izazovnom izgledu, te se tako na prste jedne ruke mogu nabrojati situacije u kojima je pristala da nosi nešto što joj se ne dopada i u čemu se ne oseća lagodno.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marija Šerifović...

Marija se obično čak i na snimanjima emisija pojavljuje u majicama, duksericama i farmerkama, dok na koncertima nosi dobro skrojena odela.

Videti Šerifovićevu u suknji je presedan, te ju je tako publika dosad u ovom izdanju videla svega dva-tri puta za sve godine koliko je na sceni.

Ipak, u bekstejdžu sinoćnjeg koncerta u Čikagu, gde je nastupala sa Džejlom Ramović, kojoj je prošle godine bila mentorka tokom takmičenja u emisiji "Zvezda Granda".

Pevačica je, kako je sama istakla, "ispoštovala tradiciju".

Naime, Marija je pozirala u roze suknji, a široki osmeh koji je imala na licu tim povodom svakako je reakcija koju su imali i svi oni koji je prate kada su videli ovaj prizor.

Foto: instagram.com/serifovic
Marija u suknji...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading