Ćerka Jelene Karleuše napadnuta u školi: Ovo su svi detalji!

Autor:

Zabava

09.02.2020

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša, samoprozvana "Diva", sveprisutna je na medijskoj javnoj sceni preko 20 godina, a ubacila se i na društvene mreže i deli sa svojim obožavaocima detalje iz javnog i priatnog života. Ovaj put "Mala od skandala" se ne svađa, naprotiv diči se svojom ćerkom Nikom i njenim pisanjem dnevnika. Sve to je podelila sa svojim Instagram pratiocima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša...

Mala Nika napisala je u svom dnevniku šta je sve radila tokom 3 dana, a budući da ide u internacionalnu školu, nema sumnje da Karleuša i suprug Duško Tošić itekako ulazu u znannje i obrazovanje svoje dece.

Osim lepih stvari da je pozvana na rođendan, uz srećnu vest, napisala je i šta joj se sutradan na istom događaju desilo. 

- Slavljenik me napao na rođendanu- napisala je Nika.

To je slikovito objasnila kako je dečak, čiji je rođendan bio napao, te su se potukli.

Osim što je napisala šta je sve radila, devojčica je to i nacrtala. Usput, da krv nije voda, pokazuje i to što je Nika napisala da su 7 dana proveli u Dubajiu. Realno dete, nije ništa slagala.

Foto: instagram.com/karleusastar
Karleušina objava...

Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić su 14 godina u braku, i, imaju dve ćerke, Atinu, koja je starija i Niku, koja je malo mlađa.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena i Duško sa ćerkama Atinom i Nikom...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading