Nikoliji i Relji brak na staklenim nogama?! U fazonu smo "dalje od mene"!

Autor: Blic.rs

Zabava

08.02.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od najskladnijih na estradi, a pevačica otkriva da nije lako kada su dva muzičara u zajednici.

RepublikaFoto: www.instagram.com/nikki_nicole
Nikolija i Relja

Iako se nikada nisu formalno venčali, njih dvoje imaju kćerkicu kojoj su potpuno posvećeni, a papir im, kako kažu, ništa ne znači.

- Uopšte ne znam kako bi funkcionisala naša veza da ja radim od devet do pet, ili do osam, kako obično biva, ili da on nije tu vikendima - rekla je Nikolija i dodala:

- Ima tu, naravno, i poteškoća, kao kada se nedeljom vratimo umorni sa puta. Umesto da ga dočeka neka žena da ga raspakuje i spremi mu večeru, tu smo oboje nervozni, sa koferima i u fazonu smo "dalje od mene".

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA

Nikolija je otkrila da se njihov odnos temeljno gradio.

- Mnogo ljubavi i rada je uloženo u naš odnos. Nekako smo se upoznali vremeniom, tako da smo prevazišli raznorazne prepreke i predrasude. Sada je dosta lakše, i nadam se da će sa godinama biti sve lakše. Ja uvek pravim najviše kompromisa u svakom odnosu. U horoskopu sam vaga, pa mi je to u prirodi - priznala je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miki

08.02.2020 13:26

Telesni dodir mnogo znači.