OKO NJEGA SAMO SMRT I TRAGEDIJA! Folker izgubio najmilije članove porodice: Brat mu poginuo, žena izvršila samoubistvo!

Autor: Espreso

Zabava

07.02.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk legenda Bora Drljača trenutno bije svoju najtežu bitku, a to je bitka za život. On ima nekoliko trombova koji se nalaze u blizini srca, i neki od njih svakoga časa može da pukne i da napravi haos. Životna priča ovog jakog čoveka svakome bi naterala suze na oči.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Bora Drljača

On je imao veoma težak život i mnogo gubitaka dragih osoba, a svi su tragično završavali počev od majke pa do braće, preko dve supruge.

- Ja sam ratno siroče. Kada sam imao godinu dana, majka mi je poginula, streljanja je, a mene je držala u naručju, ja sam ostao živ. Posle kada sam odrastao umrla mi je tetka koja me je dovela u Beograd. Posle toga mi je poginuo brat od strica u dvadeset i drugoj godinu, pa nakon toga rođeni brat pogine u saobraćajnoj nesreći. Posle su usledile smrti maćehe i oca. Ja sam sve to proživljavao kroz svoju karijeru. Imao sam jak karakter i sve sam to izdržao - kaže Drljača.

Borina supruga Verica pre više godina izvršila je samoubistvo na užasan način, a njegova druga supruga Rada preminula je od karcinoma dojke 2018 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading