ŠOK! Saša Popović posle 22 godine napustio Grand, Karleuša uticala na ODLUKU!

Autor: Kurir

Zabava

07.02.2020

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović je posle 22 godine rada u „Grandu“, prvi put usred sezone snimanja emisija, odlučio da ode na odmor, i to na Maldive. Povod je proslava 24-godišnjice braka sa Suzanom Jovanović

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Jelena i Saša

Preokret Mag šou-biznisa pristao je da ispuni želju supruzi, pa je usred sezone napravio pauzu i otputovao na odmor, a vođenje emisije prepustio Voji Nedeljkoviću i Sanji Kužet.

Bivši direktor i suvlasnik „Granda“, koji je i dalje zadužen za emisije „Zvezde Granda“ i „Zvezde Granda specijal“, jer više od dve decenije nije imao nijedan izostanak, ali je pristao da supruzi ispuni želju. Zato je kormilo emisije „Zvezde Granda specijal“ prepustio Voji Nedeljkoviću i Sanji Kužet, ali samo nakratko.

Na ovu njegovu odluku, pored supruge, uticale i Lepa Brena i JK.

 - Čim je Brena doputovala sa Maldiva, videla se sa Popovićima i pokazivala im slike i snimke hotela, plaža, mora... Suzana se oduševila, pa je pomenula kako joj je i Karleuša pokazivala slike sa Maldiva, a potom počela da ubeđuje Saleta da i oni odu. On je rekao da posao ne sme da trpi, da mogu da putuju u avgustu, ali su mu objasnili da to nije sezona za Maldive, zbog kiša, pa je na kraju pristao. - Suzana se nervira zbog njegovog zdravlja, zamera mu što mnogo radi i često ga savetuje da uspori, pogotovo jer je od prošle godine u penziji. Sada mu je baš očitala bukvicu: „Dokle ćeš da radiš toliko? Moraš da napraviš pauzu, radiš kao mrav, samo će te strefiti jednog dana nešto -  kaže izvor.

Izgleda da su lekcije Brene i Suzane urodile plodom, pa je posle samo nekoliko dana Saša iznenadio suprugu kada joj je doneo avionske karte i aranžmane za luksuzan rizort na Maldivima.

- Rekao joj je da je to njegov poklon pred predstojeću godišnjicu braka i da je bila u pravu. Tamo su već nekoliko dana, retko se javljaju, samo kažu da uživaju. Da se razumemo, Suzana je skromna žena i njoj nisu bitni Maldivi, više joj znači to što je uspela da ga ubedi da odu zajedno na odmor u februaru, jer je to za Saleta bila misaona imenica. Bitna im je privatnost, pa zato Suzana ne kači fotke na Instagram, koji joj je inače letos otvorila Karleuša -  kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading