Bila je rame uz rame sa Marijom na Evroviziji: Pevačica posle 13 godina stala pred kamere i otkrila istinu!

Autor:

Zabava

05.02.2020

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Ana Milenković, nekadašnja članica grupe "Bjuti kvins", godinama nije bila aktivna na našoj muzičkoj sceni.

RepublikaFoto: youtube.com/Eurovision Song Contest
Marija na Evroviziji

Osim po mnoštvu solo pesama koje su našle put do slušalaca, Anu Milenković publika najviše pamti po nastupu na Evroviziji 2007. godine, kada je s ostalim koleginicama iz tada aktivne grupe bila prateći vokal Mariji Šerifović, koja je te godine pobedila pesmom "Molitva".

- To je bilo fantastično iskustvo i verujem da svako ko nosi jedno takvo iskustvo ima više preduslova da se tamo dobro pokaže - prisetila se te 2007. Ana danas u "Novom jutru" kod Irine Vukotić i Žike Nikolića, gde je predstavila i novu pesmu "Tajna", ali i otkrila razloge zbog kojih je dugo nije bilo u javnosti.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Ana Milenković

- Napravila sam dugu medijsku pauzu, opravdano, jer sam postala majka. Kad dugo odsustvujete, onda vam treba vremena da odlučite da se ponovo vratite... Ovo je bio presudni trenutak, ja sam se zaljubila u pesmu.. Lako me je pesma nagovorila, ima tu jačinu, snagu, tu tenziju... A opet je nežna poput labuda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading