Moja najveća tuga je Danilova saobraćajna nesreća: Nataša Bekvalac progovorila o maltretiranju i psihičkom izrabljivanju!

Autor:

Zabava

03.02.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac u emisiji "Balkanskom ulicom" ispričala je mnoge intimne detalje iz svog privatnog života. Ona je više od dvadeset godina, koliko je na estradi, pod lupom je javnosti. Ipak, neke svoje intimne želje i razmišljanja uspevala je da sačuva za sebe.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nataša Bekvalac...

- I hrabrost ima svoje dve strane. Ovaj moj put jeste jako težak, ali jedini je koji umem. Ne umem da živim, a da nisam slobodna. U svemu što radim. Bila sam nedavno na nekoj zabavi i gledam parove i kažem: “Bože koliko sam srećna”, “Bože hvala ti na svemu što si mi dao, a posebno na onome što si mi uzeo”. Ali stvarno. Sve naizgled deluje idealno i na društvenim mrežama, a ja znam drugu stranu i tako sam ponosna na sebe. Mama je bila najstrožija prema meni, jer sam bila najvrcavija, pa se pažnja usmerava ka tom detetu – počela je svoju ispovest Nataša.

Na pitanje da li postoji pet vezanih godina u kojima je bila srećna pevačica je iskreno odgovorila:

– Ma ne… Ne, ne, ne. Rekla si mi pet vezanih godina, a ja ne mogu da nađem pet vezanih dana. Ja sam srećna generalno žena, ali na dnevnom nivou imam faze, sa svojim psihoterapeutom često pričam o tome. Samo ko je otvoren i ko želi da govori o tome, kao što sam ja, sa takvim ljudima mogu da komuniciram.

RepublikaFoto: PRVA/printscreen
Nataša Bekvalac...

Nataša se osvrnula i na odnose sa muškarcima.

– Imala sam velike ljubavi i bile su fiksirane u zoru, ali nisu bile zauvek. Možda je noć ta koja je kod mene važnija. Došla sam do zaključka da ne mogu više da budem sa slabićima. Da ne mogu više da se krijem iza toga, pa naravno da je važno kakvo je biće, kakav je čovek. Ali da ja moram biti u prirodnom položaju žene. To što sam ja uradila više od većine žena, to treba da bude prelepo za mog muškarca, a ne da me ti, da bismo bili u prirodnom položaju, maltretiraš, ponižavaš, tučeš ili psihički izrabljuješ da bi me toliko oslabio da ja počnem da sumnjam u svoju lepotu, pamet i svoju sposobnost kao roditelja, kao pevačice i sve ostalo. Taj film više nećeš gledati – iskrena je bila Nataša i nastavila:

– Nije to naš problem, što napredujemo, problem je što oni ne napreduju. Ili što biramo takve. Druga godina je kako mene muškarci ne zanimaju. Ne da me ne zanimaju u smislu "to je moja odluka", nego nije se pojavio niko ko bi me zaintrigirao u bilo kom smislu, za početak da budeš ostvaren čovek i da ja ne plaćam kafu. Ne zato što treba da mi platiš kafu, meni ne treba ništa, već u startu ćemo da pobrkamo lončiće i u startu ćeš završiti kao svi moji bivši. Odabrala sam da mi kvalitet bude sloboda, ali ne u onom površnom smislu, već da sama odlučujem o svom životu i da sama othranjujem svoju decu i vaspitavam ih na način koji mislim da je najbolji.

RepublikaFoto: e-stock agency
Nataša Bekvalac...

Pop zvezda odgovorila je i na pitanje da li je uspela sebe da ubedi da je budućnost lepši deo života.

– Kako da ne. Ja sam se toliko namučila, ako meni bude gore od ovog ja ne znam šta ću da radim. Potražite me u Lazi. Kada vidim šta me čeka sa Katjom, nemam ja vremena za anksiozno stanje – rekla je Nataša, osvrnuvši se na mlađu kćerku.

Bekvalčeva je priznala i da čitavog života priželjkuje veliku porodicu.

– Oduvek sam želela da imam veliku porodicu, da imam puno dece. I da budem ostvarena u onome što volim da radim. Mislila sam da mogu sve to, ali… Odgajam srećnu decu u ljubavi i harmoniji i blagostanju – iskrena je pevačica.

Nataša je navela i šta je za nju bio trenutak najveće tuge.

– Danilova saobraćajna nesreća – rekla je pevačica, podsećajući se teškog perioda kroz koji je njena porodica prošla kada je njen prvi suprug Danilo Ikodinović 2008. godine povređen u saobraćajki.

RepublikaFoto: instagram.com/legende_partizana/youtube.com/Glamur TV HAPPY
Danilo i Nataša...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading