Đole Đogani je sledeća žrtva Baka Praseta: Evo kako se denser zamerio jutjuberu!

Autor:

Zabava

01.02.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O sukobu jutjubera Bake Praseta i mladog repera Vojaža ne prestaje da se priča već dve nedelje, a sada je komentar na celu ovu temu dao i denser Đole Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đole Đogani

Podsetimo, sukob je izbio kada je Vojaž istakao da pesme jutjubera "traju dva, tri dana", te da nisu u rangu sa numerama ozbiljnih muzičara, nakon čega je Baka Prase snimio parodijsku pesmu o njemu.

Na crvenom tepihu nedavno održane dodele MAC nagrada, Đole je istakao da mu se dopadaju mladi izvođači poput njegove bratanice Lune Đogani i Vojaža, kao i Senide.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

- Vojaža sada provociraju nepravedno, ali mislim da će on da napravi dobar posao - istakao je Đogani pred kamerama "IDJTV"-a, na šta je njegova supruga Vesna dodala da "svako ko je mlad ima pravo na lapsus", kao i na to da "promeni mišljenje i izvini se".

- On je rekao da jutjuberi nisu kvalitetni. Ja se slažem sa njim jer oni nisu pevači i nemaju taj rang kakav imaju pevači - ostao je pri svome Đole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deda

01.02.2020 09:49

On baš liči na prase. Ali na baku nikako ne liči.

Branko

01.02.2020 10:12

Treba ga prijaviti za uvrede. Da mu ugase sve kanale na Youtube.