Ništa od Roterdama: Senidah ne ide na Evroviziju!

Autor:

Zabava

01.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letos se naširoko pisalo i pričalo o navodnoj odluci slovenačkih organizatora nacionalne selekcije za Evroviziju da ih Senidah (34) predstavlja na ovom takmičenju, koje se ove godine održava u Holandiji.

Foto: ST/D. KADIĆ
Senidah

Međutim, do toga ipak neće doći jer je naposletku odlučeno da, poput prošle godine, Slovenija idućeg meseca izabere predstavnika sličnom metodom kao što to Srbija radi putem Beovizije, a Senidah se na ovaj način neće takmičiti.

Dvanaestoro učesnika će se za tri nedelje, 22. februara, boriti za kartu za Roterdam, među kojima su Ana Soklič, Božidar Wolfand Wolf, Gaja Prestor, Imset, Klara Jazbec, Lina Kuduzović, Manca Berlec, Simon Vadnjal, Tinkara Kovač, Inmate, Parvani Violet i Saška.

Foto: Youtube.com/fckn A!
Senidah

Podsetimo, Senidah je trenutno jedna od najpopularnijih muzičarki na ovim prostorima, a još ranije je imala želju da se oproba na najstarijem muzičkom takmičenju, a 2014. bila je na korak da u tome uspe. Sa svojim bendom Muff tada je osvojila drugo mesto na slovenačkom festivalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading