POLIŽEŠ MI J*JA: Karleuša opet prozvala Baku Praseta, jutjuber je oduvao kao niko do sada!

Autor: Informer

Zabava

31.01.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je izvređala više od milion i po klinaca koji na Jutjubu prate Bogdana Ilića, a on joj je žestoko odgovorio.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Baka Prase i Jelena Karleuša...

Jelena Karleuša kaže da Bogdana Ilića, zvanog Baka Prase, "vole samo deca-debili!" Pevačica je ponovo oplela po najuticajnijem jutjuberu u Srbiji i uvredila 1.620.000 ljudi koji ga prate na ovoj društvenoj mreži.

JK je istakla da Prasetu "skida kapu" što je uspeo da opčini toliki broj ljudi.

- Baka je simpatičan i inteligentan momak koji je našao način da omađija decu-debile. Skidam kapu njemu i svima onima koji imaju talenat da manipulišu ljudima raznih uzrasta. Nije problem u Baki Prasetu, već u onima koji klikovima plaćaju to što on radi. Pravi ih debilima - poručila je Karleuša i nastavila paljbu po internet zvezdama:


- Ti jutjuberi su izmileli iz nekih rupa i snimaju pesmičuljke. Moje ćerke isključivo gledaju ta s*anja. Rekla sam im da ću im još vrlo malo to tolerisati jer su male. Kada odrastu, sigurno će se stideti tih sadržaja.
RepublikaFoto: e-stock
Jelena Karleuša...

Ni Baka Prase joj nije ostao dužan, pa je snimio video-klip u kojem je brutalno izvređao pevačicu.

- Ako je to što ja radim za nju sranje, neka mi poliže j*ja! Sećam se kada sam prošle godine izbacio pesmu na Jutjubu u isto vreme kada i ona i moja je imala više pregleda. Tako da Jelena, uz dužno poštovanje, nemoj da se*eš - ispričao je Bogdan u klipu koji je pogledalo 1,3 miliona ljudi.

Jutjuber smatra da ga JK proziva jer želi reklamu preko njegovog imena.

- Kači se na mene i uzima me u usta samo da bi dobila na popularnosti. Ne bih posebno komentarisao tu njenu izjavu da me prate deca-debili, ali možda snimim klip na tu temu i objavim ga na svom kanalu - kaže Ilić.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Baka Prase...

On se posebno osvrnuo na to što Karleuša na svojim nastupima skida nepoznate muškarce na bini.

- Mislim da je njenim ćerkama bolje da gledaju nas jutjubere nego taj njen kupleraj na bini. Bolje da slušaju ono što ja lupetam nego da gledaju majku kako sa svojim igračicama sumnjivog morala skida muškarce i gleda im u "ponos" - kaže Prase.

Popularni jutjuber ima zamerke i na Karleušin vokabular, te smatra da nije previše rečita.

- Treba da zapiše ono što će izgovoriti pre nego što se upale kamere jer joj očigledno teško ide sklapanje prostoproširenih rečenica - poručio je Ilić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Brka

31.01.2020 09:13

Bolje da ti poližeš njoj.

Odgovori 11 0
tradicija

31.01.2020 10:58

što ne bi i njemu?

Odgovori 0 11
CTAHKO

31.01.2020 13:42

Када Бака порасте појешће прасе.

Odgovori 10 0