BAHATA! Sandra Afrika vozila mrtva pijana pa terala policajca da duva umesto nje!

Autor:

Zabava

30.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Afrika je priznala da je vozila u pijanom stanju i da ju je policija zaustavila, ali joj nije pisala kaznu zato što je od policajca zatražila nešto što niko do sada nije.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Sandra Afrika

Naime, Sandra je otkrila da je jedno veče izašla sa drugaricama i malo više popila, kada ih je zaustavio saobraćajac i zatražio od nje da uradi alko-test, ali je pevačica imala drugu ideju. Ona mu je predložila da on to uradi umesto nje.

- On je bio jako dobar i super i to je uradio umesto mene i, naravno, bila je nula, ko zna šta bi bilo da sam ja, i pustio me je da odem kući - rekla je Sandra kod Amidžija, a Ognjena je zanimalo i šta je policajac dobio zauzvrat.

- Eh, šta je dobio, ništa, brate, samo moj CD - rekla je pevačica.

Nakon toga, u igrici "Odgovaraj ili ogovaraj" pitanje za Sandru bilo je sa kim bi sa domaće javne scene bila u vezi. Pevačica je rekla da takva osoba ne postoji, a Baka Prase i Sergej Pajić su se ponudili da to budu oni. Međutim, ona je istakla da njih dvojica nisu njen tip muškarca, te da voli malo starije.

Afrika: Zauzvrat nije ništa posebno dobio, samo moj CD

- Ne volim ja klince, nikada se nisam lepila za njih, ja volim starije muškarce. Evo, njih dvojicu da sastavim i dobiću jednog dobrog - rekla je Sandra, a onda obojicu poljubila u obraz, na šta joj je Baka rekao:

- Ne možeš da sediš na dve stolice.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase: U brend sam uložio 150.000 evra!

Bogdan Ilić svima poznat kao Baka Prase otkrio je kod Amidžija od čega zarađuje basnoslovne sume novca.

- Ući ću malo u tematiku koliko zarađujem. Ja sam sve markentinški uradio, da me ne prozivaju da nisam platio porez. Kako zaraditi? Sponzori, pregledi i ostalo, a moj glavni projekat je moj brend, u koji sam uložio 150.000 evra. To mi je za ovu godinu i očekujem najveću zaradu, sve preko firme, plaća se PDV i sve vas volim - rekao je Baka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading