Željko uz Jovanu na porođaju: Joksimovići dobili bliznakinje Anu i Srnu

Zabava

02.10.2017

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni estradni par Jovana i Željko Joksimović ponovo su postali roditelji, na svet su stigle bliznakinje Ana i Srna!

RepublikaFoto: e-stock/ D. Milutinović
Ponosni tata: Željko Joksimović

Naime, voditeljka Jovana Joksimović porodila se neposredno posle ponoći u jednoj privatnoj klinici u Beogradu i u ruke uzela svoje dve devojčice, a uz nju je cele noći bio i Željko, koji je mami prvi čestitao i izljubio svoje devojke.

- Porođaj je protekao u najboljem redu, i mama i bebe su dobro. Jovana nije imala nikakve posebne zahteve osim privatnosti, i Željko i ona su presrećni - otkrio je izvor blizak paru za Srpski telegraf.

Ponosni otac je na klinici bio do ranih jutarnjih časova, dok Jovana nije zaspala, a zatim je i on otišao kući da se odmori, s obzirom na to da nije spavao cele noći. Pre nego što je zaspao, podelio je sa fanovima svoju sreću, te na društvenim mrežama otkrio imena devojčica.

- Svet je od danas bogatiji za još dve divne devojčice. Anu i Srnu. Dobro nam došle, drage princeze - poručio je Joksimović na svom Tviter nalogu i dobio pregršt čestitki i lepih želja.

Podsećamo, Jovana i Željko imaju sina Kostu, za koga su isticali da se najviše raduje prinovama. Joksimović je nedavno poručio da bi voleo da njegova deca ne pođu njegovim stopama, već da postanu lekari.

RepublikaFoto: e-stock/ D. Milutinović
Nema kraja njegovoj sreći

Jovana je do devetog meseca vredno radila i bila kraj malih ekrana, a nedavno se oprostila od gledalaca jer će duže vreme odsustvovati zbog porodiljskog bolovanja.

Željko: Devojčice liče na Jovanu

Željko Joksimović sinoć se oko pola sedam uveče vratio u bolnicu da poseti suprugu Jovanu Joksimović i bliznakinje, a tom prilikom nije krio sreću pred sedmom silom, koja ga je čekala ispred.

- Umoran sam. Nisam spavao celu noć. Imena smo izabrali Jovana i ja zajedno i dugo smo ih birali. Devojčice liče na Jovanu i srećan sam zbog toga. Idem sad da ih obiđem, jako sam uzbuđen. Kosta je takođe uzbuđen i nije spavao. Još uvek mi niko nije iscepao majicu, ali biće toga. Javiću vam kad bude slavlje da dođete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading