Čujem se sa Markom! Luna priznala da je u kontaktu sa Miljkovićem, pa otkrila sve o uzimanju lekova!

Autor: Blic

Zabava

29.01.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani otkrila je da je u kontaktu sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, ali da se nisu pomirili i da nema novog emotivnog partnera.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani

Pobednica "Zadruge 2" i pevačica u usponu Luna Đogani već dva meseca je slobodna devojka i, kako kaže, ovaj status joj prija.

- Uživam u slobodi. Nisam pristupačna uopšte muškarcima, ne izlazim previše da bih mogla da upoznam nekoga, ali polako, ima vremena - kaže Luna i dodaje da još uvek nije momenat da srce pokloni nekom muškarcu.

- Nisam još uvek spremna za novu ljubav. Tek sam izašla iz veze. Mislim da mi je potrebno da budem sama. Ulazila sam iz veze u vezu, mislim da je to bila greška - priznaje ona.

Po medijima se spekuliše da se ponovo viđa sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, ali ona to negira.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko Miljković

- Ne viđamo se. Čuli smo se za praznike, čestitali jedno drugom, to je normalno. Mi nismo neprijatelji. Nismo jedno drugo povredili, prevarili, pa da ne budemo dobri - objašnjava Đoganijeva.

Luna je svojevremeno priznala da je probleme rešavala uz pomoć stručnih lica, odnosno psihoterapeuta i psihijatara. Đoganijeva otkriva da joj takva vrsta pomoći više nije potrebna.

- Ne idem na psihoterapije, ne pijem lekove. Dobro sam, sama sa sobom sam se izborila. To je jedino bitno, samog sebe da izlečiš. Ne može niko drugi da ti pomogne. Sada sam stvarno dobro i ne treba mi niko da mi pomaže - izjavila je Luna.

Prethodni period bio je težak za Lunu Đogani. Njen pas bio je ozbiljno bolestan zbog čega je pevačica psihički potonula.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna

- Psihički sam se loše osećala jer sam veoma vezana za svog psa. Ona je meni kao dete. Živim sama sa njom. Ona je tu pored mene kakva god da sam ja. Teško mi je palo sve to, mislila da može da se desi da ugine, ne bih to mogla da podnesem i onda sam se tih dana posvetila njoj, da joj bude bolje, da se operiše. Sada se oporavlja - priča nam Luna i dodaje da ne planira da postane majka u bliskoj budućnosti.

- Ne planiram da u skorije vreme imam dete, ali kada bi se desilo, bilo bi mi drago - priznaje Luna.

Luna nam je otkrila da uskoro izdaje duete sa kolegama Savom Perovićem i MC Jankom, ali i jednu solo pesmu. Da li će ići na neku turneju, u ovom momentu ne zna.

- To sve zavisi od mog menadžera. To nije do mene. Treba malo vremena za te stvari, treba biti izgrađena pevačica za tako nešto - završava Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deda

29.01.2020 18:49

Obmanjuje novinare i čitaoce kao da smo mi deca.

Odgovori 12 1
Adam

29.01.2020 19:06

Prvo da je majka Anabela nauči da otvara usta na plejbek. Ali mora da nauči ceo tekst pesme.

Odgovori 12 1