Sprema pravu malu oazu za naslednika: Veljko ulaže ogroman novac za sobu sina!

Autor: alo.rs

Zabava

28.01.2020

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović vredno radi na pripremanju sobe za svog naslednika. KaKo navodi ne štedi, neke sitnice koštaju po par hiljada evra.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Veljko i Bogdana

Veljko će početkom juna postati otac, a da se već uveliko raduje nasledniku kog će mu roditi supruga Bogdana, jasno je i po tome što već priprema sobu sa naslednika i ne žali para da sve bude uređeno na najvećem nivou.

Kako izvor blizak porodici Ražnatović otkriva, Veljko ne može da dočeka narednih nekoliko meseci i slobodno vreme je posvetio tome da olakša ovaj period Bogdani i da se pobrine za naslednikovu oazu.

- Iako su majke te koje svaki sekund koriste razmišljajući o sobi za bebe i sve što je vezano za opremu pred rođenje deteta, kod Bogdane i Veljka je to obrnuto. On je rešio da potpuno odmeni Bogdanu i da većinu obaveza reši sam, kako se ona ne bi mučila. Kada ne trenira i nema obaveze, ulazi na sve moguće portale i gleda ponude za dečju sobu, a često se desi da mu tako prođu sati i sati. Naravno, fokusiran je na strane sajtove, gde sitnice koštaju po nekoliko hiljade evra, ali se time uopšte ne opterećuje - navodi izvor. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading