(VIDEO) Ognjen snimio pesmu sa Danijelom, manekenka nikad izazovnija u spotu!

Autor:

Zabava

28.01.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma "Dodaj gas" konačno je doživela premijeru!

RepublikaFoto: Promo foto
Ognjen Amidžić...

Voditelj Ognjen Amidžić objavio je na svom Jutjubu kanalu numeru koju je držao u tajnosti skoro tri meseca i otkrio da je upravo ovaj hit singl snimio sa suprugom, top modelom Danijelom Dimitrovskom.

Ekranizaciju numere par je uradio na Maldivima, gde su nedavno boravili na odmoru, a interesantno je da su ceo spot snimili sami, mobilnim telefonom.

Iako Danijela nije imala u planu da se ikada lati mikrofona, život je demantovao.

Naime, kako saznajemo pravi razlog zbog kog je manekenka odlučila da snimi pesmu sa suprugom je njihova opklada.

RepublikaFoto: Promo foto
Danijela Dimitrovska...

Njih dvoje su se dogovorili da se nađu na ručku u jednom beogradskom restoranu nakon što završe poslovne obaveze. Ognjen je stigao na vreme i bilo je izvesno da Danijela kasni, ali ona to nije htela da prizna. Zbog toga je on predložio opkladu jer je bio ubeđen da njegova žena ne stiže, dok je ona pristala misleći da će ga preći. U slučaju pobede Danijela je mogla da bira poklon, ali u slučaju da izgubi pristala je da zapeva sa suprugom, a ostalo je već istorija...

Dimitrovska ne planira da se bavi pevanjem u budućnosti, već je ovo bila želja koju je ispunila svom suprugu, a sudeći po prvim reakcijama publike, numera "Dodaj gas" će biti pravi hit!

RepublikaFoto: Promo foto
Danijela...

Pored nesvakidašnje muzike i teksta, svi su primetili Danijelin savršeni izgled koja u kupaćim kostimima izgleda poput prave bombe!

Poslušajte pesmu „Dodaj gas"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading