Karleuša uplakana zbog odlaska Done Ares: Borila se kao lavica...

Autor: telegraf.rs

Zabava

02.10.2017

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša bila je velika podrška Doni Ares u boribi protiv karcinoma, nažalost, Dona je u 41. godini izgubila bitku sa rakom.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Karleuša je povodom njene smrti izjavila:

- Plačem. Borila se kao lav. Bila sam sigurna da će uspeti. Mnogo smo pričale, trudila sam se da joj podignem raspoloženje. Napadala sam je kad posustane, govorila sam joj da može i mora da se bori i izbori! Da ne priznajem NE MOGU! I stvarno, borila se... Nije se predavala! Ono što je sada jedino pametno reći je da je ostavila veliki trag, a za to je i vredelo živeti! Sada živi u svojim divnim pesmama. Saučešće porodici. I vreme je da mediji počnu da pišu o stravičnom porastu obolelih od karcinoma na Balkanu! Sve su nas sje*ali u Nato bombardovanju bombama sa osiromašenim uranijumom! To svi znaju i svi ćute! To je svojevrsni genocid za koji neko kad tad mora da odgovara! Moramo da dignemo glas ako ništa zbog naše dece koja su ugrožena - poručila je uplakana Jelena.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dona Ares

Dona nikada nije krila koliko je volela Jelenu i koliko joj je značila njena podrška:

- Budući da me pominje po novinama moram reći da odavno želim javno da joj se zahvalim! Ovo je žena velikog srca, najveća lafica na estradi šta god o njoj mislili, voleli je ili ne, ovo je žena koja me u samom početku, dok sam bila izgubljena i na pola živa najviše ohrabrila svojim porukama! Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči! Hvala ti... Bila si okidač za odluku da pobedim ovo zlo! Jelena, carice, tebi i tvojoj porodici sve najljepše želje i svu sreću sveta ti želim od srca! - poručila je svojevremeno Dona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading