Era hoće da pomogne Drljači u bolnici: Bori ću dovesti mladu curu da mu razbije tromb u srcu!

Autor:

Zabava

27.01.2020

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Drljača (78) nedavno je hospitalizovan zbog nove operacije koja mu je zakazana zbog tumora na debelom crevu, koji mu je prošle godine dijagnostikovan, međutim, pevač je završio na Kardiovaskularnom odeljenju Urgentnog centra zbog tromba u blizini srca.

RepublikaFoto: Prntscrin
Era Ojdanić

Kako saznajemo, iako je odstranjen kancer, pevač se nalazi na intenzivnoj nezi, gde je pod 24-časovnim nadzorom lekara dok opasnost od tromba ne prođe. Borin prijatelj i kolega Era Ojdanić potvrdio je naša saznanja i otkrio kako se sada Bora oseća.

- Bora je na kardiovaskularnoj, u Urgentnom, zabranjene su posete zato što je na intenzivnoj. Imam tamo kumu koja radi, tako da mi ona svakodnevno prenosi kako je Bora. Sada je dobro, kažu da nije životno ugrožen, ali pošto prima tu terapiju za razbijanje tromba koji je krenuo prema srcu, mora da bude pod nadzorom i da primi tu terapiju - objasnio je Era i rekao da je Drljača, bez obzira na ozbiljne zdravstvene probleme, pozitivan.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Bora Drljača

- On je super raspoložen, pun pozitivne energije, za njega se ja ne brinem. Stari vuk je još u punoj snazi. Samo da primi tu terapiju i biće on dobro - uveren je folker, koji nam je otkrio šta planira da priredi svom drugu Bori kako bi mu pomogao.

- Moram da mu dovedem ja tamo jednu mladu curu da mu ona razbije taj tromb, da mu krene cirkulacija, da mu se srčani zalisci razdrmaju. Znam ja šta je najbolji lek za mog druga - rekao je kroz osmeh Era i otkrio šta mu je Bora tražio:

Bora: Žena kao moja se više neće roditi

Nakon prve operacije Bora je u razgovoru za medije otkrio da mu borba sa kancerom ne predstavlja veliku muku nakon toga što je preživeo gubitak supruge Rade, koja je preminula krajem 2018. godine.

- Za mene je ova 2019. bila užasna godina jer sam izgubio suprugu, koja je za mene bila jedna jedina i najbolja žena na svetu. Takva žena se više neće roditi - rekao je vidno tužan Bora.

- Poslao mi je poruku po kumi i po Mileni Plavšić. Rekao mi je da ne zabušavam i da spremim duet za nas dvojicu, kad izađe iz bolnice, da snimamo.

Podsetimo, Bori Drljači je u novembru prošle godine dijagnostikovan tumor na debelom crevu i tada je hitno operisan, a nedavno je zbog ponovnih komplikacija opet morao u operacionu salu. Drljača se vrlo brzo posle prve operacije vratio na estradu i tada je govorio o problemu.

 

 

- Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da ima polip i još nešto sumnjivo zbog čega je potrebna operacija. Sve je proteklo u najboljem redu i sada se dobro osećam - rekao je pevac tada za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading