Porodica na odmoru, JK u Beogradu: Tošić bez Jelene sa ćerkama na moru

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve jače glasine da se Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode dodatno je podgrejala činjenica da pevačica nije otputovala sa suprugom i ćerkama na letovanje u Dubai.

RepublikaFoto: Republika
Jelena Karleuša

Video-zapisi i slike koje Tošić i Karleuša proteklih dana objavljuju na društvenoj mreži Instagram jasno pokazuju da oni nisu zajedno na odmoru.

- Duško je uplatio letovanje za njega i ćerke u luksuznom letovalištu Palm bič, a društvo im prave njegova sestra, zet, ali i njihova ćerka, za koju su Atina i Nika jako vezane. Duško se trudi da svaki trenutak provede sa njima, pa bukvalno svaki njihov korak snima i kači na Instagram. On sa njima igra fudbal na pesku, bili su u obilasku pustinje, gde su vozili čuvene motore po pustinji, ali i jahali kamilu - govori dobro obavešten izvor.

Foto: instagram.com/printscreen

Kako dalje izvor navodi, Duško uživa sa ćerkama, a Jelenu i ne pominje. To sve iznenađuje budući da je prošle godine, kada je afera sa Ognjenom Vranješom tresla Balkan, muški stisnuo zube i poveo porodicu i Jelenu na odmor i slikao se kao da se ništa nije desilo. Upućeni tvrde da je Duško u poslednje vreme sve odlučniji da se razvede, a u prilog ovim tvrdnjama ide i činjenica da je nedavno sa društvene mreže Instagram obrisao sve njihove zajedničke fotografije, i to nije sve, nego je i otpratio Jelenu.

Foto: instagram.com/printscreen
Duško sa decom u Dubaiju

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Jelenu da proverimo iz kog razloga nije otputovala na porodično putovanje, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Duško i Jelena prošle godine na odmoru

Podsećanja radi, kriza u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića nastala je početkom prošle godine kada je Ognjen Vranješ izneo tvrdnje da je bio dve godine u emotivnoj vezi sa Jelenom, a te tvrdnje potkrepio je njihovim zajedničkim fotografijama iz Atine, kao i porukama koje je plasirao u javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading