Propala pevaljko, odakle ti pare za Šanel torbicu? Devojku za koju se pričalo da je sa Slobom u vezi, žestoko isprozivali JAVNO!

Autor: Alo.rs

Zabava

25.01.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rialda Karahasanović našla se na meti kritika zbog skupog modnog detalja kojim se pohvalila na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: youtube.com/IDJVideos.TV
Rialda

Rialda je, naime, pozirala držeći u ruci tašnu poznatog modnog brenda "Šanel", a mnogim njenim pratiocima ovo je zapalo za oko, te su počeli u velikom broju da komentarišu ovaj detalj.

- Odakle pare za "Šanel" kada je propala pevaljka? Pitanja koja me muče - napisao je jedan od pevačicinih pratilaca.

Odmah je usledio Rialdin odgovor.

Foto: instagram.com/queenrialda
Rialda

- Pored ove "Šanel" torbe nosim i kinesku hranu da ručam, a odakle pare za to? Pa, ja volim da radim i da uživam u plodovima svog rada. A što se tiče osobe koju muče ova pitanja, mislim da je bespotrebno muče jer uopšte nemaš ništa od toga da li mi je neko ili sam sama sebi kupila "Šanel", kao i od toga da li sam propala ili nisam. Hvala Bogu pa se ima za "Šanel" - odgovorila je ona za Alo.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deda

25.01.2020 17:33

Kupio joj Sloba. On je uvek bio "galantan".

Odgovori 13 0
Branko

25.01.2020 18:19

@Deda - Sloba galanterija.