Javio se bivši muž Ilićeve ljubavnice i otkrio detalje koje niko nije znao: Devin je imao drugo ime do 6. godine!

Autor:

Zabava

24.01.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko priznavanja očinstva se nastavlja i čini se da joj se ne nazire kraj. Mirjana Antonović, nekadašnja ljubav Miroslava Ilića, godinama pokušava da dokaže da je folker otac njenog sina Devina.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY, facebook.com
Miroslav i Mirjana imaju zajedničkog sina

Javnost ne zna da Mirjana ima još jedno dete, ćerku Dijanu, koju je dobila u braku sa Danijelom Antonovićem, a on je takođe priznao i Devina kao svog sina i dao mu prezime.

Danijel se nakon višegodišnje sage oglasio pismom: "Moramo da razjasnimo da sam ja od Devinovog rođenja bio svestan da on nije moj biološki sin. Mirjana i ja smo prethodno godinama bili razdvojeni i nismo živeli zajedno, a bili smo u toku procedure razvoda. Nedugo posle Devinovog rođenja sam saznao da je njegov biološki otac Miroslav Ilić - piše Danijel i nastavlja:

- Kad je Devin napunio šest godina i bio pred kretanje u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao kod njegove sestre, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za sve finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Brzo je advokat predao papire i Kristijan je postao Devin u njegovoj šestoj godini. Od samog početka sam u toku sa svim oko njegove tužbe da ustanovi očinstvo. Podržavam ga u borbi i smatram d je veoma važna. Žao mi je što zbog zdravlja neću biti u mogućnosti da lično prisustvujem suđenju u Srbiji - napisao je Danijel Antonović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

24.01.2020 12:52

Miroslav Ilić je sramota za Srbiju.

Odgovori 12 2