(FOTO) Zvezda Granda završila u bolnici: Otkazala sve nastupe!

Autor: Espreso

Zabava

23.01.2020

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za zvezdu "Granda" Marinu Bogdanović, početak ove godine neće ostati u lepom sećanju. Naime, uoči dočeka Srpske nove godine, ona se nije dobro osećala i obratila je se lekarima. Ona je mislila da će se sve završiti kratkim lekarskim pregledom ili da će joj biti prepisani lekovi, međutim, ona je uoči proslave zadržana u bolnici, gde je ostala nekoliko dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

– Za mene je to bilo stvarno traumatično. Otišla sam kod lekara. I to našminkana i spremna da posle odem na radim doček. Međutim, zbog nekih simptoma, pomislili su da je neki ozbiljniji ginekološki pregled i zadržali su me u bolnici - otkrila je Marina i dodala:

– Ta tri dana su mi bila najstresnija u životu. Ono kada ne znaš šta ti je i pomišljaš na najgore. Ispostavilo se na kraju da je sve dobro i da je u pitanju samo teža prehlada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Humanitarni koncert Pančevo ?

A post shared by Marina Bogdanovic (@marinabogdanovic) on Dec 3, 2019 at 2:10pm PST

 

Marina je zbog zdravstvenih problema morala da otkaže više nastupa. Na sreću, sada se oporavila i ponovo je u stanju da se posveti svojoj publici i svom poslu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading