(FOTO) Bili su ludi jedno za drugim! On je jedini dečko Marije Šerifović poznat javnosti koji se Izblamirao pred milionima!

Autor: Alo.rs

Zabava

23.01.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović godinama svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, a jedini muškarac kojeg je Šerifovićeva predstavila javnosti bio je Slavko Kalezić. Veza pop pevačice i crnogorskog pevača i glumca, međutim, nije trajala dugo.

RepublikaFoto: Promo
Marija Šerifović

Raskinuli su nakon šest meseci zabavljanja, a potom se spekulisalo da je njihova veza bila samo marketinški trik.

- Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala - rekla je Marija nakon raskida 2008. godine i tako potvrdila da više nema dečka.

Slavko je jednom prilikom progovorio o njihovoj ljubavnoj vezi:

- Suština je sledeća. Sa 21. godinom mi se desila ta priča, za mene davno... pre 9 godina. Tog momenta sam ja shvatio kojim tokom ne želim da ide moja karijera. Moj privatni život je moja stvar. Ne što ja ne smem, nego ne želim, zato što je moj privatni život stvar za mene, moje prijatelje i moju porodicu- rekao je on.

 

 

O se*sualnom opredeljenju pevačice Marije Šerifović već godinama unazad kruže razne glasine. I dok su mnogi tvrdili da je naklonjena istom polu, pevačica je to godinama demantovala.

Međutim, Marija Šerifović oduševila je javnost kada je hrabro u svojoj autobiografiji "Ispovest" priznala da ima sklonosti i ka ženskom polu. Ona je otvoreno govorila o nekoliko veza koje je imala s pripadnicama nežnijeg pola i postala simbol smelosti u našoj zemlji.

RepublikaFoto: instagram.com/slavkokalezic
Slavko Kalezić

Podsećamo, Slavko je pevač koji je predstavljao Crnu Goru na Evrosongu u Kijevu. Međutim iako se tamo nije proslavio svojim učešćem, svoju šansu potražio je u svetskom šou-programu.

On je učestvovao u britanskoj verziji najgledanijeg šou-programa "X Faktor", a tamo je izrazio želju da mu mentorka bude seksi Nikol Šerzinger.

Slavko je na audiciji publici otpevao numeru "Where have you been" od Rijane, a imao je i specijalnu koreografiju. Međutim desio mu se peh, pa dok je plesao, u jednom momentu sa glave mu je otpala kika koja je kraju završila na bini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading