Kostadin Terzić postaje tata: Bivši dečko Anastasije Ražnatović se ženi u junu!

Autor: pink.rs

Zabava

22.01.2020

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski fudbaler Zvezdan Terzić postaje deda. Naime, njegov sin Kostadin i njegova izabranica Valentina kroz nekoliko meseci će postati roditelji!

RepublikaFoto: facebook.com/kostadinterzic
Kostadin Terzić

Podsetimo, kako je portal Pink.rs već pisao, Kostadin i Valentina planiraju svadbu, a sudbonosno "Da" izgovoriće u junu u jednom prestižnom beogradskom hotelu.

Nesuđeni Cecin zet već neko vreme uživa u ljubavi sa Valentinom pa su svoju vezu odlučili da ozakone. Pripreme za gala venčanje su već počele a budući supružnici ništa ne žele da prepuste slučaju! Lepa Valentina ima izuzetan ukus i verujem da će svadba izgledati poput holivudskih - rekao je tada sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/Kostadin92
Zvezdan uskoro postaje deda

Inače, Kostadin je poznat po vezi sa Anastasijom Ražnatović, koja je završena sredinom 2016. godine. Iako su porodice ostale u prijateljskim odnosima, njih dvoje su krenuli svojim putem, a od tada se nisu sretali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading