Dajem sve od sebe, svi misle da mi je super: Rada Manojlović prolazi kroz golgotu, trpi jake bolove!

Autor: blic.rs

Zabava

22.01.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Rada Manojlović izjavila je da već dugi niz godina ima probleme sa kičmom i da je ozbiljno razmišljala i o hirurškoj intervenciji kako bi te probleme rešila.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Za sada pevačica redovno posećuje kiropraktičara zbog jakih bolova u vratu i kičmi.

- Baš sam imala velikih problema sa kičmom. Bolovi znaju da budu jaki i da me noću bude. Tražim položaj koji mi odgovara kako bih zaspala. Pre nekoliko godina našla sam izvrsnog doktora Vladana koji mi pomaže da se oslobodim bola. Terapija nije naporna, ali iziskuje često da dolazim na tretmane, ali zbog posla ja ih preskočim - kaže Rada za srpske medije i dodaje:

- Takav je posao pevačica - spolja gladac, iznutra jadac. Dajem sve od sebe... Svi misle da je meni super. Često sam nastupala u patikama, pa kažu: "Vidi budalu, šta je ona umislila, a niko ne zna šta je problem"."

No, atraktivna pevačica nije se rešila štikli.

- I dalje ih nosim, protiv saveta lekara. Ne bi bilo lepo da sam svuda u patikama. Mislim da me publika ne bi normalno shvatila. - rekla je Rada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading