Robijaši onanišu na Daru: Eksplicitni snimci pevačice hit u zatvorima!

Autor: kurir.rs

Zabava

22.01.2020

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara je po svemu sudeći, san svakog muškarca, a naročito onih koji su lišeni slobode.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Dara Bubamara

Naime, pevačicin eksplicitni snimak, postao je hit među zatvorenicima.

- Prošle nedelje sam bio u poseti kod brata, koji treba da izađe iz zatvora za nekoliko meseci. Uglavnom imamo razne teme, ali me je ovaj put šokirao, jer ga je isključivo zanimalo da li je Dara još uvek na muzičkoj sceni. Rekao sam mu da jeste i da nikada nije bila popularnija. Mislio sam da se šali, ali sam ubrzo shvatio da je ozbiljan. On mi je ponavljao da su zatvorenici potpuno odlepili za njom. Priznao mi je da je gledao njen p*rno snimak i da po ceo dan misli na nju. Bio sam u šoku kada je počeo da mi opisuje šta sve pevačica radi, da se gola prevrće po krevetu, uzdiše i da taj video gledaju i komentarišu svi zatvorenici. Bio sam u poseti pola sata, a on mi je sve vreme pričao samo o njoj. Govorio je kako je izazovna i s*ksi i kako svi oni maštaju o njoj - rekao je izvor.

Da podsetimo, Dara Bubamara je kako je i sama rekla, greškom postavila taj snimak na instagram i brzo ga obrisala kada je shvatila šta je uradila, ali je već bilo prekasno. Ona je sve nasmejala, kada je prokomentarisala da je stisla pogrešno dugme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading