Lončarević progovorio o kolegama koje su mu okrenule leđa kada je bio bolestan!

Autor: blic.rs

Zabava

01.10.2017

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Dženan Lončarević može se pohvaliti mnogobrojnim hitovima i bogatom karijerom, međutim, doživeo je nešto što ga je na neko vreme odvojilo od scene i mikrofona.

RepublikaFoto: instagram.com/dzenan_loncarevic_official
Dženan Lončarević

U pitanju je kamen u bubregu koji se pokrenuo u toku nastupa, a zbog kojeg je morao da se odmara više od mesec dana u krevetu, što je potpuno promenilo njegov pogled na život i prijatelje:

- Postojao je trenutak u mom životu, kao što svi znate, kada sam bio jako bolestan i kada sam morao da pauziram sa karijerom. Bilo je to jako teško za mene. Kada mi se sve to dogodilo, sa svih strana su mi stizale poruke i pozovi što podrške, što onih koji su zvali radi reda. Tada sam saznao da su mnoge moje kolege govorile loše stvari o meni. Tada sam video ko je tu pravi prijatelj, a ko ne. Međutim, bez obzira na sve, ja sam i sa tim ljudima koji su me ogovarali ostao dobar samo oprezan. Sada znam na čemu sam sa njima i više smo sada poznanici nego prijatelji - kaže Dženan.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading