Nina Badrić žrtva prevare: Pevačica tuži kompaniju za mršavljenje!

Autor:

Zabava

18.01.2020

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Ninu Badrić iskoristila je jedna kompanija koja se bavi preparatima za mršavljenje. Stavili su njenu sliku kao reklamni proizvod, a da Ninu nisu obavestili o tome.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Nina Badrić

Naime, Nina je ljuta zbog lažne reklame koja kruži na internetu i nosi njeno ime. Najavila je tužbu, a svim naivnim ženama koje su kupile tablete za mršavljenje poručila je da joj je žao i da moraju da znaju da ona s tim nema nikakve veze.

Reklama koja promoviše Ninu kao "evrovizijsku zvezdu koja je izgubila 19 kilograma" proširila se internetom, a muzička diva je na Fejsbuku osudila sramotni potez. Nina nije mogla da poveruje da su neki ljudi iskoristili njeno ime, a da je za to nisu ni pitali i da uz pomoć nje zarađuju pare i obmanjuju ljude.

Biće ovo lepa tužba, čijoj se odšteti unapred radujem, rekla je pevačica

- Biće ovo lepa tužba, čijoj se odšteti unapred radujem. A onima koji su, nažalost, masovno poverovali i naseli samo mogu da kažem da se maksimalno ograđujem od ovoga - napisala je pevačica i dodala:

- Ovo pišem samo zato što dnevno dobijam na stotine poruka od žena iz čitavog regiona koje kupuju ove tablete, koje ja, navodno, reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasele na laži. Zaista nemam veze s ovim.

Foto: instagram.com/badrich

Podsećamo da ovo nije prvi put da neke kompanije u svoje svrhe iskoriste ime i delo poznatih ličnosti, a da pritom uopšte i ne kontaktiraju s njima niti pitaju za dozvolu. Kako bi svoje proizvode bolje plasirali i privukli što veći broj korisnika istih, očigledno da su neki spremni na sve, pa i na ovako krupne laži.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading