Kraljica Hrvatske poručuje devojkama: Skupa garderoba nije parametar dobrog ukusa!

Autor:

Zabava

17.01.2020

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pop pevačica iz Hrvatske, Kristina Bralo koja je nedavno osvojila region hit singlom "Pronto" uskoro će objaviti svoju novu pesmu na kojoj radi sa izuzetno poznatom ekipom kompozitora i tekstopisaca. S obzirom na veoma zapažen uspeh prve numere, ona očekuje da će sledeća biti potpuni bum.

RepublikaFoto: Šime Eškinja
Kristina Bralo

-  Potajno sam se nadala da će pesma "Pronto" naići na dobar odziv publike, posebno ženskog dela, a to se i desilo. Sigurna sam da ne postoji devojka koja, nakon što je sto puta dečku dala šansu da se popravi, sto prvi više nije želela. Izgubila je poverenje , a gubitak poverenja je veoma loša stvar koja vam se može desiti u vezi, jer to obično znači njen kraj. Zašto bi se onda takvom dečku nakon bezbroj prokockanih šansi trebalo javiti na telefon? Nema više Pronto sad je Arrivederci ( smeh) - kaže Kristina i tvrdi da će novom pesmom oduševiti sve fanove.

- Postoji jedna pesma na kojoj radim već nekoliko meseci sa svojim timom. Verujem da će biti pun pogodak. Mogu samo da vam kažem da će se potpuno razlikovati od svega što danas slušamo na našoj muzičkoj sceni - kaže ova atraktivna plavuša, koja je pre nekoliko godina dobila krunu "Kraljice Hrvatske".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

S obzirom na to da mnoge devojke komentarišu njen stil oblačenja, Kristina nam je otkrila ko je zadužen za njen izgleda, ali i priznala koja pevačica iz Srbije joj se posebno dopada.

- Kada su u pitanju javna pojavljivanja i snimanja, tu su Val Love i Elena Nikolaevna da me stilizuju, a inače za sve ostalo se stilizujem sama. Nisam od onih devojaka koja po svaku cenu nose skupu garderobu, jer ona nije parametar za nečiji dobar ukus. Naravno, imam neke firmirane stvari , ali mi to nije toliko važno - kaže ona i dodaje:

- Ima jako puno devojaka koje se lepo oblače, ali mi se izuzetno dopada stil Milice Pavlović koja je uvek dobro obučena. Smerna, a seksi i uvek zna kako da se stilizuje, a da to ne izgleda vulgarno, već da bude provokativno, ali s merom - rekla je Kristina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading