Nedi preti diskvalifikacija: Prekršila pravila konkursa za Beoviziju!

Autor:

Zabava

17.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden najverovatnije će biti diskvalifikovana sa ovogodišnjeg izbora za srpskog predstavnika na Evrosongu.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden najverovatnije će biti diskvalifikovana sa ovogodišnjeg izbora za srpskog predstavnika na Evrosongu. Neda je objavila pesmu pod nazivom "Bomba" u decembru iako pravila nalažu da ista ne sme biti izvođena pre festivala, odnosno pre prikazivanja na kanalima Radio-televizije Srbije.

Pesmu "Bomba" objavila na Jutjubu u decembru, a ona ne sme biti objavljena pre takmičenja

- Izbacila sam tri nove pesme. Jedna od njih je bila zgodna za promociju na takvoj manifestaciji. Ja sam neko ko voli svaku vrstu izazova. Prvo, to me veseli, nemam neke pretenzije, ali pesma je atraktivna. Za mene je to odlična promocija "Bombe", kako se numera zove, a sve ostalo što ide uz to je bonus - rekla je Neda nedavno za medije i time potvrdila da je prekršila jedno od pravila konkursa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

17.01.2020 09:32

Ova ženska osoba na slici je Neda Ukraden?