Folkerka ne troši na sina i snajku ni dinar: Brena povela Priju na more pa joj naplatila aranžman za nju i Filipa!

Autor:

Zabava

17.01.2020

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena šokirala je Aleksandru Prijović kada joj je ispostavila račun za letovanje na koje su 10. januara porodično otputovali Živojinovići.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Brena sa Prijom i Filipom

Kako Srpski telegraf saznaje, Lepa Brena je krajem prošle godine rezervisala dva apartmana na egzotičnoj destinaciji Puket kako bi cela porodica uživala 12 dana i o tome obavestila Aleksandru i Filipa, koji su bili oduševljeni. Brena im je, tvrdi izvor, rekla kako vodi celu porodicu na odmor nakon prodaje "Granda" i časti što je otišla u penziju, ali se dan pred put predomislila.

- Brena je rekla Aleksandri i Filipu da želi da oni i njihov sin Aleksandar krenu sa ostatkom porodice na odmor u Tajland posle Nove godine. Rekla im je da je rezervisala apartmane u luksuznom hotelu koji je jedan od deset najboljih tamo i da ona sve plaća, a na njima je samo da se spakuju. Bili su oduševljeni i prihvatili su odmah, ali se predomislila veče pred put - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Dan u apartmanu na Puketu iznosi 400 evra po osobi, pevačica svekrvi dala 10.000 evra

- Brena je poslala Aleksandri poruku da ponesu 5.000 evra po osobi, odnosno 10.000 za nju i Filipa, kako bi platili apartman kad stignu. Aleksandra joj je iznenađeno odgovorila da je ona razumela da je plaćeno sve, na šta joj je Brena odgovorila da su plaćene avionske karte do Puketa.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Brena poznata stipsa, ne plaća račune za struju

Na estradi je opštepoznato da je Brena stipsa koja ne plaća račune, pa se zato mnogi i šale na njen račun. Međutim, državni organi se u više navrata nisu šalili sa njom kad su je uhvatili u prevari. Naime, prvo je pokrenut postupak zbog toga sto je godinama krala struju, a Brena je bila i u Poreskoj zbog utaje poreza.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/aleksandraprijovic
Naplatila aranžman

Kako dalje saznajemo, Aleksandra je bila šokirana, ali nije želela da ulazi u dalju raspravu sa Brenom, odlučila je da joj da pare i da ode na zasluženi odmor sa svojom porodicom. Filipu je, prema tvrdnjama izvora, ispričala šta se desilo i on je poludeo, ali mu nije dozvolila da ulazi u polemiku sa Brenom jer je želela da mirno odu na put nakon napornog perioda koji su imali tokom praznika. Već po sletanju u Dubai, koji im je bio prva stanica, Filip je izvadio kovertu i dao Breni bez ijedne reči, te ju je ona uzela i stavila u torbu.

Bivša gazdarica "Granda" zakupila apartman u Tajlandu za porodicu, pa ispostavila račun Prijovićki veče pred polazak

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Brenu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive.

Podsetimo, Lepa Brena, Boba, ali i Filip, Aleksandra i njihov naslednik, otputovali su u Tajland, gde će boraviti dve nedelje u jednom od najluksuznijih letovališta. Dan u apartmanu na Puketu iznosi 400 evra po osobi, a gosti imaju maksimalan ugođaj u hotelu. Od poznatih tajlandskih masaža do detoks programa, koji je najbolji na svetu, a za koji Tajlanđani tvrde da, pored toga što je zdrav, i podmlađuje.

Foto: Instagram.com/lepabrenaa

Viktor se pridružio porodici

Dva dana nakon odlaska Brene i Bobe u Tajland je otputovao i Brenin i Bobin sin Viktor. On se pohvalio fotografijom na društvenoj mreži Instagram na kojoj se vidi kako uživa u kozmetičkom tretmanu, a lice su mu namazali algama, ali i blatom. A ispod slike je napisao: "Bez stresa na odmoru".

Foto: instagram.com/aleksandra__official

Prija pokazala seksi telo

Odmah po sletanju na Puket Aleksandra Prijović izbacila je sliku na kojoj se vidi da je zgodnija nego pre porođaja. Prija je pozirala u seksi bikiniju koji je otkrivao njene obline, a ispod slike je dodala kratak opis: "Puket". Slika Prije u kupaćem izazvala je oduševljenje njenih pratilaca, koji su napisali da izgleda bolje nego ikad.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading