Boki 13 u jako lošem stanju: SUĐENJE obustavljeno zbog njegovog lošeg zdravlja!

Autor: Blic

Zabava

14.01.2020

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pojavio na nastavku suđenju povodom afere "Reket" koje je bilo obustavljeno zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja, a izgledom opet zabrinuo.

RepublikaFoto: instagram.com/boki13official
Boki 13

Kako navode makedonski mediji Boki 13 je 20. i 23. decembra 15 sati davao iskaz, a njegov izgled i dalje je zabrinjavajuć. Pre same afere bio je uvek doteran i sređen, a nakon što mu je pozlilo više ne liči na sebe, prenose makedonski mediji.

Podsetimo, Boki je uhapšen na granici sa Grčkom zbog optužbi za reketiranje, a iznuđivao je novac od uticajnih ličnosti iz Makedonije.

- Boki 13 već nekoliko meseci drži televiziju "1Tv", a zaposlio je sina jednog istaknutog službenika ministarstva pravde preko kojeg su on i njegovi saradnici dolazili do velikog broja audio snimaka tajnih razgovora biznismena, bankara i poznatih ličnosti iz Makedonije - tvrdi izvor za "Blic".

Boki je, navodno, te snimke koristio da ucenjuje uticajne ljude kojima je tražio i po nekoliko stotina hilajda evra da ne objavljuje te snimke na Jutjubu.Određeni su mu plaćali, a ima i onih čiji su audio snimci objavljivani na Jutjubu jer su, navodno, odbili da daju novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading