Izvini, Čolo, nismo te prepoznali: Rasta hteo da mu daju automobil besplatno samo zato jer je popularan, a onda popio "šamar realnosti"!

Autor:

Zabava

14.01.2020

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đu­rić je od jedne dvojke za­h­te­vao da mu ustu­pi svoj lu­k­su­zni au­to­mo­bil

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Stefan Đurić Rasta

Reper Ste­fan Đu­rić Ra­sta (30), naodno je tra­žio od jed­ne imu­ć­ne de­vo­j­ke da mu besplatno ustu­pi au­to­mo­bil marke "Mercedes", vre­dan oko 100.000 evra, za po­tre­be sni­ma­nja spo­ta za istoimenu pe­smu.

Stefan je ne­dav­no za po­tre­be spota, putem svo­jih sa­ra­d­ni­ka, tra­žio šest lu­k­su­znih au­to­mo­bi­la čije korišćenje nije hteo da plati.

Međutim ono što reper nije očekivao, jeste to da naiđe na odbijanje jedne od vlasnica da mu ustupi svoj automobili. Do­bio je pet au­to­mo­bi­la, ali ne i šesti.

- Ra­stin sa­ra­d­nik zvao je pre ne­ko­li­ko me­se­ci jed­nu de­vo­j­ku ko­ja vo­zi taj lu­k­su­zni au­to­mo­bil i tra­žio od nje da im ustu­pi li­mu­zi­nu. Obja­snio joj je da im tre­ba za po­tre­be sni­ma­nja spo­ta, ali ona je, čim je ču­la da je Ste­fan u pi­ta­nju, re­kla: "Mo­gu da vam dam au­to, ali ne do­zvo­lja­vam da ga on vo­zi". Sve to je pre­ne­to Ra­sti, ko­ji se ra­zbe­sneo ka­da je čuo - ispričao je izvor.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Stefan Đurić Rasta

- Po­zvao ju je i od­mah joj re­kao: "Znaš li ti ko sam ja, ja sam Ra­sta. Me­ni svi da­ju bes­plat­no sve što ho­ću. Lju­di­ma je ča­st da ih ja re­kla­mi­ram i spo­me­nem u spo­tu. U če­mu je tvoj pro­blem? - rekao je izvor.

Devojka je bi­la šokirana Rastinim zahtevima, ali je str­plji­vo sa­če­ka­la da za­vr­ši, na­kon če­ga mu je samo pre­ki­nu­la ve­zu.

- Ra­stu je to još vi­še izne­r­vi­ra­lo, ali ni­je hteo da je vi­še zo­ve. Na kra­ju se ipak sna­šao i za taj še­sti au­to ko­ji se po­ja­vlju­je u spo­tu "Me­r­ce­des" - ispričao je izvor bli­zak re­pe­ru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kuki

14.01.2020 13:45

Znaš li ti ko sam ja, ja sam Ra­sta. Me­ni svi da­ju bes­plat­no sve što ho­ću. _______________________Lju­di­ma je ča­st da ih ja re­kla­mi­ram i spo­me­nem u spo­tu.

Odgovori 11 1
Petar

14.01.2020 16:21

Ja mu bicikl ne bih dao.

Verka

14.01.2020 18:31

Rasti ne bih ni svoj trotinet dao da vozi.