Zorica otkrila kako su se ona i Kemiš krili od ukućana da se osame: Mi se zatvorimo, deca otvore vrata!

Autor:

Zabava

14.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih i najomiljenijih bračnih parova na našoj estradi. Oni su zajedno već preko tri i po decenije, a Zorica je u emisiji "Magazin in" otkrila kako je izgledao njihov život kada su živeli sa decom i unučićima.

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Zorica i Kemiš

Naime, pevačica je otkrila u emisiji kako je izgledao njen ljubavni život sa suprugom Miroljubom dok su živeli pod istim krovom s decom i unučićima.

- Miroljub i ja smo 35 godina zajedno, uvek smo želeli da što pre idemo na put, četvoro dece, dve žene, unučići, kučići, svi su divni, slatki, svi otvaraju vrata, ako zaključamo, što zaključamo i tako mi stalno idemo na put i odemo dan ranije, ostajemo dan kasnije, da možemo da se odmorimo. I sad smo nas dvoje sami, svi su otišli svojim kućama, koje smo im obezbedili, svi imaju svoje živote, udali se, oženili, dobili decu i deda i ja smo sami. Ponedeljkom spavamo u ljubičastoj sobi, utorkom u roze i pravimo tako razna iznenađenja sebi - rekla je Zorica kroz osmeh.

 Zorica: Ponedeljkom spavamo u ljubičastoj sobi, utorkom u roze i pravimo tako razna iznenađenja sebi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading