Liriklajn uvrstio Zvonimira Đukića - Đuleta na svoju listu!

Autor:

Zabava

13.01.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski priznata audio-poetska platforma Liriklajn, na svom sajtu koji neguje savremenu međunarodnu poeziju u audio i tekstualnom formatu, pored mnogobrojnih međunarodno priznatih pesnika, objavila je pet pesama muzičara Zvonimira Đukića - Đuleta, frontmena grupe Van Gogh.

RepublikaFoto: Foto Dača, Van Gogh Arhiva

Đukić se na eminentom internacionalnom sajtu, na poziv selektora, predstavio tekstovima pesama Zemlja čuda, Klatno, Opasan ples, Brod od papira i Za godine tvoje, koje su dostupne u audio i lirik formatu. Platforma je osmišljena tako, da svaki odabrani umetnik lično interpretira svoje tekstove. Pomenute interpretacije, ambijentalno prati muzika grupe Van Gogh. 

U nastavku aktuelne turneje na kojoj promoviše svoj novi studijski album "More bez obala", grupa će se po prvu put koncertno predstaviti publici u Skandinaviji, 31.januara u Malmeu i 01.februara u Oslu, a nakon pomenutih koncerata, grupu tokom 2020.godine, očekuje koncertna sezona u zemlji i inostranstvu.

Link ka profilu Zvonimira Đukića na Liriklajnu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading