Oduševili! Konačno se odlučili na naredni korak: Rada i Haris podelili predivne vesti!

Autor: Star

Zabava

11.01.2020

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su dugi niz godina u skladnoj emotivnoj vezi, Rada Manojlović i Haris Berković nikako da se odluče na to da to ozvaniče pred Bogom i zakonom, ali je pevačica u poslednjem intervjuu otkrila na koji bitan korak su se ipak rešili u ovoj godini.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada i Haris

- Nama iskreno mnogo više znači preseljenje u novi stan, nego svadba i sam čin prosidbe. Dovoljno smo romantični preko cele godine, tako da nam toga ne manjka, mi smo više praktični. Ove godine je u planu stan - otkrila je Rada 

- Na bebi ne radimo, ali s obzirom na to da godine prolaze i da ja neću postajati sve mlađa, možda bi u narednoj godni mogli da razmišljamo u tom pravcu. Svakako da je beba važnija od svadbe ako ćemo tako nekako poslagati prioritete.

- Nisam kupila stan da kolegama zapušim usta jer ne živim zbog kolega, niti bilo šta radim zbog njih. Nisam kupila još. Kupiću stan, ali zbog sebe, a kome se priča, naći će novu temu. U svom životu se bavim samo onim što mene zanima i što mi je u tom trenutku prioritet - dodala je Manojlovićeva, da bi se zatim osvrnula na odnos sa Berkovićevom porodicom:

- Mi smo od samog starta u dobrim odnosima. Ne stižemo ni da se vidimo, pa kako onda da narušimo odnose?! Ma sve je kako treba, oni su divni ljudi i stvarno nisam imala problema do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

12.01.2020 10:49

Sve dok im daješ pare biće divni.