Šokčina! Saša Popović izbacio našu poznatu pevačicu iz "Granda" zbog golih grudi!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.01.2020

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Zlata Petrović je pre nekoliko godina doživela veliku neprijatnost kada je zbog golih grudi bila je izbačena iz "Granda", produkcije Saše Popovića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

- Uvek sam poštovala Popovića i njegovu politiku u "Grandu". Digla se prašina kada su pre nekoliko godina objavljene moje fotografije u toplesu, ali malo toga što se tada pričalo je istina. Popović me nije vređao, niti je bio grub i nerpijatan - počela je Zlata svoju priču o izbacivanju iz "Granda" za "Alo".

- Moglo je da mu se dopada ili ne dopada moje ponašanje, ali mi smo oduvek ljudski razgovarali. Nije bilo nikakve zle krvi. Nekada je bilo kobno ako vam neko slika donji veš ili gole grudi. Danas je to karta za višu poziciju na estradnom nebu i Popović to zna - iznela je Petrovićeva svoje mišljenje o promenjenim prilikama u šou-biznisu. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Zlata Petrović

- Da se ne lažemo, došlo je takvo vreme da od 1.000 pevačica uspe jedna. I to ako se skine gola ili je vrcava. To je tužno i žalosno jer imamo toliko kvalitetne vokale i pristojnu decu koja ne mogu da dođu do izražaja u ovom ludom svetu. Da se razumemo, nemam ništa protiv toga da se pokažu atributi i svi kvaliteti koji se poseduju, ali u naše vreme se znalo da prvo morate da imate hitove, da budete pevačka veličina, pa onda možete da se skinete. Nikako pre nego što ostavite neki trag na sceni. Da se skidate posle jednog, ili mnogo češće pre nijednog hita, bilo je nezamislivo - zaključila je priču pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading