Vesna Dedić žrtva šikaniranja na Javnom servisu: Već četiri godine pokušavaju da me oteraju sa RTS-a, ali neću im to dozvoliti!

Autor: Srbijadanas.rs

Zabava

09.01.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka kultne emisije "Balkanskom ulicom", Vesna Dedić", ponovo ima problem sa matičnom kućom RTS, gde je decenijama jedno od zaštitnih lica.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Vesna Dedić

Naime, Vesnina emisija je skinuta sa programa, te gledaoci neće više moći da gledaju njenu autorski TV format na Javnom servisu nedeljom u 13 časova.

Voditeljka je rešila konačno da progovori o svemu, te sada tvrdi da se na nju vrši pritisak kako bi sama napustila RTS:

- Ja sam već četiri godine izložena raznim pritiscima koji bi učinili da dam otkaz, a ja neću. Čak su mi pre dve godine rekli da ako želim da pišem i dalje ljubavne romane moram da dam otkaz ili da nastavim da radim ali da više ne objavljujem knjige. Neću da odem sa RTS-a jer ne dozvoljavam da me iz "moje kuće" oteraju ljudi koji o televiziji znaju mnogo manje od mene i koji niti vole niti razumeju suštinu RTS-a poput mene i još mnogih koje su oterali, i mnogih koji su i dalje na RTS-u a čiji se profesionalni kapaciteti ne koriste na pravi način. Mnogo kvalitetnih voditelja, novinara, snimatelja, montažera, reditelja je u poslednje četiri godine napustilo RTS - izjavila je Vesna.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vesna Dedić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading