(FOTO) Pre 5 godina je brutalno pretukao devojku pa zapalio u Ameriku: Evo kako danas izgleda naš poznati voditelj!

Autor:

Zabava

08.01.2020

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Stanojević otišao je u Las Vegas nakon što ga je bivša devojka Ana Marija Žujović optužila za nasilje! Punih pet godina voditelj uspeva da izbegne sudska ročišta zbog toga što je u februaru 2015. pretukao fitnes šampionku Ana Mariju Žujović.

RepublikaFoto: instagram.com
Ana Marija i Vlada

Stanojević je svojevremeno uporno negirao optužbe svoje supruge, tvrdeći da je nikad nije fizički napao, već da je ona zaradila masnicu na oku tako što ju je „samo odgurnuo u predelu lica“. Kad je došlo vreme da i na sudu dokaže da nije nasilnik, Stanojević je spakovao kofere i preselio se u SAD. Od tada se redovno oglašava na društvenim mrežama, gde objavljuje fotografije s devojkama u noćnom provodu, ili kako obilazi plaže, teretane.

Stanojević danas radi u Las Vegasu kao menadžer jednog hotela, a kako je ranije naveo u medijima, dobro se pokazao na radnom mestu. Bivši voditelj konstantno postavlja fotografije na Instagramu, a evo kako danas izgleda:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anton

08.01.2020 17:56

Nije nas briga za nasilnika.