Uglavnom ste viđali sina, ali nju nikada: Ovako izgleda ćerka Snežane Đurišić, a evo gde živi!

Autor: Alo.rs

Zabava

08.01.2020

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić nikada javno nije pričala o onome što se pisalo za njenog sina Marka Gvozdenovića, od toga da je osumnjičen za razbojništvo i napad na nju do toga da je pobegao iz bolnice za lečenje od alkohola.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Snežana Đurišić

Pevačica je svojevremeno iskreno priznala da ne opravdava postupke naslednika, ali da je on njeno dete i da će biti uz njega do kraja života iako je bole mnoge njegove izgovorene reči.

- Kako može da me kao majku ne boli? Sudbina je takva. Borimo se, ali šta će od toga biti, to samo gospod bog zna. Ali ja sam neko ko nije za tu zamotanu priču, ali sam za onu da je to moje dete i samo ja mogu o njemu da pričam, a ne neko drugi. Ne samo da ne bi trebalo nego će dobiti po nosu ako nastavi. Ma kakav da je, on je moje dete, iako nije dobar. Sve što uradi u životu, kao i svi ljudi, snosiće odgovornost kako to zakoni nalažu. Ali to ne daje za pravo nikom da ga vređa.

Foto: facebook.com/printscreen
Snežana Đurišić sa ćerkom

Pevačica je progovorila i o kćerki.

- Fizički je daleko, ali je uvek tu. Majka je dvoje dece. Ima divnog supruga i decu. Žive u Njujorku. Ona divno peva. Bezobrazna je, drska i emotivna kao mama. Divne duše za razliku od sina, koji je poročan, ali je moj i volim ih najviše na svetu kakvi god da su - zaključuje ona.

RepublikaFoto: facebook..com
Marko Gvozdenović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading