Rada Manojlović šokirala priznanjem: U svojoj kući sam gost već 12 godina!

Autor: A. P.

Zabava

08.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović otkrila je da se u svojoj kući u rodnom mestu Četereže oseća kao gost duže od decenije iako je finansirala gradnju nove kuće ulažući mukotrpno zarađeni novac.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović...

- Dvanaest godina sam gost u sopstvenoj kući. Takav je posao. Ima svoje lepe strane, ali i žrtve. Nisi sa svojima, nekad je vreme to što ne možemo da kupimo, a to shvatiš s godinama. U svojoj kući provedem po dva dana godišnje i to jeste mnogo tužno - otkrila je Rada u emisiji "Premijera", koja je snimana u njenom porodičnom domu.

U pomenutoj emisiji o pevačicinom putu ka estradnom vrhu vrlo emotivno i otvoreno su govorili su i njen otac Rade i sestra Marija, koji su joj najveća podrška u životu. Radi su se otrgla brojna priznanja, a njene obožavaoce je rastužio njen doživljaj praznika.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada...

U domu provedem po dva dana godišnje i to je mnogo tužno, rekla je pevačica

- Kada osetim prazničnu atmosferu, to su ovi datumi kada prođe Nova godina. Baš zbog tog tempa ja nemam osećaj praznika. Tek kad prođe 4, 5. januar, ja se saberem, moj skelet se sastavi - rekla je Manojlovićeva.
Foto: instagram.com/radamanojlovic

Ocu zabranila da priča o momcima!

Rada je istakla da se sa svojim ocem jednom žestoko posvađala jer je on medijima ispričao da ona ima dečka iako je Manojlovićeva to pokušavala da sakrije od javnosti.

- On i ja smo se jako podžapali, mnogo me je iznervirao. Posle mi je bilo krivo što sam ga kritikovala jer ga volim više od svih. Ali ja sam krila vezu i onda dođu novinari fini, nasmejani kod tate, on tako prostodušan, naivan. Oni krenu: "Kako zet", a on kaže: "Dolazi, dolazi". A ja ga krijem, kažem: "Nema zeta". I onda mu ja kažem:"Nemoj da pričaš o mom životu" - otkrila je pevačica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading