Božićni intervju Anastasije Ražnatović: "Svakog dana poželim da je tata tu da me zagrli"!

Autor: telegraf.rs

Zabava

07.01.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica obožava praznike, kojima se raduju i svi članovi njene porodice. Ipak, u momentima sreće često pomisli i na oca, koji joj neizmerno nedostaje.

RepublikaFoto: Privatna Arhiva/Lepa Couture/LaDolaLu
Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović jedna je od onih koji se svake godine raduju Božiću, velikom prazniku koji uvek unese posebnu energiju u njen dom.

- Mnogo osmeha, veselja, lepe i pozitivne energije. Oseća se velika ljubav u vazduhu i to nam je jedan od omiljenih praznika - ističe Anastasija.

Prethodna godina za Ražnatoviće bila je jedna od onih koje će pamtiti doveka - Veljko Ražnatović saznao je da će postati otac, a potom je stao i na ludi kamen s Bogdanom. Sada, kada je prošlo neko vreme, Anastasija ističe da je uvidela promene kod svog brata.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

- Mislim da je dosta sazreo i da je svestan da zajedno sa bebom dolazi velika odgovornost. Život će mu se okrenuti naglavačke, kao i Bogdani. Svesni su oboje toga, ali Veljko je odavno od kada je ušao u vezu sa Bogdanom potpuno promenio način života. Posvećen je porodici i svom sportu. Ništa mu ne fali i veoma će se dobro snaći u ulozi oca.

Sebe još uvek ne vidi pred oltarom.

- Da, to me većina ljudi pita kada me sretnu posle ove svadbe - da li sam sledeća. Svakako da planiram jednog dana da stanem na ludi kamen, ali smatram da još nije vreme za to. Nigde mi se ne žuri, smatram za sebe da sam i dalje mlada. Kada bude bilo suđeno, desiće se - kaže Anastasija koju su, u susret dvadesetogodišnjem pomenu njenom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, pitali u kojim trenucima je poželela da je on tu i da može da je zagrli.

- Svakoga dana u svakom trenutku. Mislim da ne mogu da odaberem jedan momenat koji bih mogla da izdvojim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading