JK angažovala dizajnera koji radi za folk divu: Karleuša vija Cecine kreatore za saradnju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je očigledno toliko oduševljena toaletama Cece Ražnatović da je angažovala dizajnera koji već duže vremena kreira za balkansku folk divu i njenu ćerku Anastasiju.

Foto: e-stock/blank
Jelena Karleuša

Naime, Karleuša je u novogodišnjoj noći ponela kreaciju sa potpisom Bojana Petrovića, koji je za istu priliku radio haljinu i Ceci.

Prethodno, Petrović je dizajnirao venčanicu za Cecinu snajku, ali i za Anastasiju odelo koje je obukla na svadbi Veljka i Bogdane. Očigledno je Karleuša toliko bila fascinirana njenim toaletama da je preko PR molila Cecinog dizajnera da joj sašije novogodišnju toaletu.

- Sa Bojanom je kontaktirao Karleušin PR Zoran i rekao mu je da Jelena silno želi da joj on dizajnira novogodišnju haljinu. Bojan je u prvi mah bio zatečen jer mu je poznato da je Jelena uvek uslovljavala saradnike da nikako ne smeju da rade za Cecu ili Anastasiju ukoliko žele da rade sa njom. Čak je blokirala sve ljude koji su sarađivali sa Cecom na društvenim mrežama. Profesionalno je prihvatio izazov i uradio Jeleni prelep kostim za doček - završava priču izvor.

Foto: e-stock/blank
Ceca Ražnatović

Kako dalje saznajemo, čak je i njenom PR dizajnirao odelo, čime se ovaj pohvalio na društvenim mrežama. A koliko je Karleuša bila oduševljena kreacijom Cecinog dizajnera, govori i pohvala koju mu je posvetila ispod novogodišnje objave slike u njegovoj haljini.

- Hvala Bojanu Petroviću za nestvaran kostim - napisala je Karleuša.

Zanimljivo, u novogodišnjoj noći Ceca je takođe nosila haljinu istog dizajnera, koji je izneo hvalospev na račun njenog izgleda na svom Instagram profilu.

- Glamurozna u glamur toaleti za doček Nove godine - stoji u objavi Bojana Petrovića.

Petrovićeve kreacije nosila je čak i Anastasija Ražnatović, za koju je uradio odelo koje je nosila na venčanju brata Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić.

RepublikaFoto: youtube.com/ Lepa Brena

Karleuša kopira koga stigne

 

U novogodišnjoj noći JK je ponela šešir od perja bele boje, koji je prethodno ponela Brena, samo u crvenoj boji. Tako da Jelena više ne traži inspiraciju u Ledi Gagi i Kim Kardašijan, biće da su joj koleginice sa domaće scene postale glavna inspiracija.

Kako bismo proverili šta je tačno bilo presudno u tome da ponese komad Cecinog dizajnera, kao i to šta je nateralo da prekrši svoje sveto pravilo da ne sarađuje sa Cecinim saradnicima, kontaktirali smo sa Jelenom, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan gradjanin

04.01.2020 16:44

Ko će da radi za ovu opajdaru