Potresna ispovest Slobe Radanovića posle očeve smrti: Pevač imao ovu želju, ali mu se nije dalo!

Autor: Pink

Zabava

03.01.2020

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjeg dana u 2019. godini pevaču Slobi Radanoviću preminuo je otac Dušan i u crno zavio celu porodicu.

RepublikaFoto: instagram.com/printskrin
Sloba Radanović...

Sloba je te večeri morao još i da nastupa za doček Nove godine, a juče je bila sahrana. 

Samo nekoliko dana pre nego što mu je otac preminuo, Radanović je otvorio dušu i priznao da bi u 2020. godini voleo da više vremena provede sa roditeljima i drugim članovima porodice.

- Zdravlje, samo zdravlje, meni i mojim najbližima, svim ljudima na ovom svetu. Da malo budemo svesniji situacije, sveta oko nas, svega onoga što se dešava oko nas, da ostavimo telefone, društvene mreže i da se posvetimo jedni drugima, mislim da bi trebalo da bude tako i da bi to bio jedan korak ka boljem za sve - ispričao je tada Sloba, ni ne slutivši kakva će ga tragedija zadesiti samo nekoliko dana kasnije.

Takođe, tokom razgovora prisetio se i jednog dočeka Nove godine i očev poklon koji nikada neće zaboraviti.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba sa ocem Dušanom...

- Sećam se jedne godine, mislim da sam imao 5 godina, moj tata je radio u fabrici, doneo mi je paketić. Ko zna šta sam ja tad očekivao… Tad je nestalo struje, pod svećom smo bili, došao je tata, doneo mi paketić, ja sam izvadio neki voz. Toliko sam se obradovao tom vozu, da mi je i dan danas to prvo sećanje kad pomislim na Novu godinu. Setim se kako sedimo za stolom, pod svećama, i kako on meni otvara taj paketić i taj neki plastični voz. Sad kad pogledam taj voz je izgledao kao da si ga napravio od kartona, ali je meni bio toliko drag i toliko sam mu se obradovao da to nikad neću moći da izbrišem iz glave - prisetio se Radanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

03.01.2020 12:01

Sve, sve, ali otac leži mrtav, čeka se sahrana, majka u bolnici, a sin peva, veseli se sa devojkom, uručuje joj prsten za veridbu sav srećan i presrećan!?

Odgovori 13 0
FOX

15.01.2020 17:13

Pate ljudi sa dušom ti je nemaš...