Spektakl u Budvi za kraj petodnevnog novogodišnjeg programa!

Autor:

Zabava

02.01.2020

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari Mata Hari i Svetlana Ceca Ražnatović sinoć su održali koncerte za pamćenje na trgu ispred Starog grada, “repriza” dočeka Nove godine potvrdila je da je Budva regionalni centar dešavanja tokom novogodišnjih praznika!

RepublikaFoto: Promo
Novogodišnji koncert u Budvi

Nakon svakog dočeka Nove godine u Budvi, nakon završetka novogodišnjeg programa, postavlja se pitanje može li biti bolje i sjajnije, može li biti više ljudi i veselije atmosfere, i što bi to moglo sljedeće da se organizuje, kakav program i koja muzička zvijezda bi mogla da to ponovi, ali Budva uvijek može više i bolje!

Desetine hiljada zadovoljnih gostiju potvrda su uspjeha organizacije javnog dočeka u Budvi i imidža Budve kao najbolje regionalne destinacije za doček Nove godine.

Posljednji dan novogodišnjeg programa na trgu ispred Starog grada, a prvi dan 2020. godine, počeo je svečanim koncertom klasične muzike koji se svakog 1. januara, već više od deset godina, organizuje po uzoru na svjetske metropole.

RepublikaFoto: Promo
Ceca Ražnatović

Turistička organizacija opštine Budva je i ove godine poklonila građanima i gostima koncert koji ih je na najljepši način uveo u novu godinu. Istaknuti solisti su uz pratnju orkestra, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića, izvodili najpoznatija klasična djela svih vremena. Uz Mediteranski revijski orkestar nastupila su renomirana operska imena: Marijana Šovran (sopran), Marko Kalajanović (bariton), Lana Asija Dabović (sopran), Emilija Minić (sopran) i poznati srpski tenor Stevan Karanac, a na flauti je svirala i Budvanka Ksenija Franeta.

RepublikaFoto: Promo
Hari Mata Hari

U večernjim satima na trgu je prvo zapjevala klapa “Assa Voce” iz Podgorice, koji su dali pravi štimung spektaklu koji je uslijedio. Grupa “Hari Mata Hari” podsjetila je publiku na svoje dobro poznate pjesme, pa su se nizali hitovi “Prsten i zlatni lanac”, “Ne lomi me”, “Lejla”.. Hari Varešanović istakao je da je u Crnoj Gori počeo svoju karijeru i da mu je jako drago što je ponovo u Budvi.

RepublikaFoto: Promo
Ceca Ražnatović

Neposredno prije ponoći, na binu je izašla jedna od najvećih muzičkih zvijezda regiona, Svetlana Ceca Ražnatović i svojom muzikom i energijom dovela atmosferu na trgu do usijanja! Pjevali su se stari i novi hitovi, uživale su i mlađe i starije generacije u pjesmama “Kukavica”, “Pile”, “Beograd”, “Autogram”.. Ceca je u intervjuima nakon koncerta rekla “Počela mi je fenomenalno Nova godina, sa ovako divnim koncertom, sa ovako raspevanom i veselom publikom, sa jednom divnom atmosferom, pa šta jedan izvođač bolje da poželi!” Dodala je i da se jako obradovala pozivu organizatora i da se u Crnoj Gori osjeća kao kod kuće.

Raznovrstan petodnevni program, intenzivna regionalna medijska kampanja, turistička privreda grada i službe lokalne samouprave, doprinijeli su tome da desetine hiljada posjetilaca iz Budve odlazi sa najljepšim uspomenama i željom da se što prije ponovo vrate!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading