Prvi se*s skandal u 2020. godini: Isplivala fotka na kojoj je takmičar "Zvezdi Granda" potpuno GO!

Autor:

Zabava

02.01.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi se*s skandal!

Foto: Privatna arhiva
Mirko Urošević

Mirko Urošević koji se prošle godine takmičio u Zvezdama Granda, a koji živi u Australiji naišao je na gnev ostavljene devojke, koja je odlučila da obelodani njihovu najveću intimu.

Kako sam pevač priznaje, on sumnja da je to uradila njegova nekadašnja izabranica, jer nikom sem nje te fotografije i snimke nije slao.

– Iako ona tvrdi da to nije uradila, ja drugačije obrazloženje nemam jer je sve to rađeno za nju. Sad bih ja trebalo da njene slike i snimke posaljem, ali to mi ne pada na pamet jer sam ja džentlmen. Iako je verovatno mislila da će me izblamirati, mislim da u tome nije uspela jer vodim računa o izgledu, tako da hvala joj na ne planiranoj reklami-rekao nam je ovaj pevač koji je nedavno objavio pesmu “Ne pitaj me kako živim - a koju je za njega uradio Goran Ratković Rale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
mix

02.01.2020 16:27

Umesto da se pokrije od sramote on pokazuje sve svoje siromastvo. Nije morao ni to jada da pokrije. Je li ima devet, dvanaest godina?

Odgovori 10 1
Kole

02.01.2020 17:45

NOVINARI pitajte gospodina Tomovica iz zadruge, onog junacinu crnogorca, dal mu poznat deckic sa slike, dal su mozda letos slucajno na adi bojani razmenjivali NEZNE DRUGARSKE dodire u jednoj kamp prikolici koja je iscrtana sa cveticima. Potrazite Tomovicu da vam pokaze pasos koliko je puta slucajno bio u tri godine u Australiju.

Odgovori 0 10
Gorcilo

02.01.2020 18:03

Čime se pametan stidi, budala se ponosi. Umesto da pevaš da iskoristiš svoj talenat ti se skidaš ko ove pevaljke-striptizete-starlete... E ljudi kuda plovi ovaj brod. Bog mu dao glas al pamet izgleda nije.

Odgovori 11 0
Vasa

02.01.2020 18:14

Tomovicu evo ti ga sponzor

Odgovori 0 10